تاکید آیت الله مکارم شیرازی بر افزایش تعامل سازمان حج و بعثه
خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله مکارم شیرازی با تاکید بر این که با وجود روابط نه چندان خوب دو کشور ایران و عربستان، مراسم حج به خوبی برگزار شد، خواستار افزایش تعامل سازمان حج و بعثه به منظور پیشبرد امور شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی شامگاه چهارشنبه در دیدار رییس سازمان حج و زیارت، با قدردانی از تلاش های این سازمان در راستای برگزاری مطلوب کنگره حج، تاکید کرد: خوشبختانه امسال مراسم حج به صورت آبرومند و بدون دغدغه برگزار شد.
وی با تاکید بر این که این تجارب ارزنده باید ادامه یابد، تصریح کرد: با تدبیر و برخورد محبت آمیز می توان حج را به خوبی انجام داد.
این مرجع تقلید با تاکید بر این که حج باید از مسائل سیاسی جدا باشد و این مساله به مقامات عربستان سعودی تفهیم شود، خاطرنشان کرد: با وجود روابط نه چندان خوب سیاسی که بین دو کشور برقرار بود، خوشبختانه مراسم حج به خوبی برگزار شد و امیدواریم مراسم عمره نیز با همین کیفیت برگزار شود.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی اضافه کرد: برگزاری دعای کمیل در موسم حج امسال با آن جمعیت انبوه یک پیروزی برای مکتب اهل بیت(ع) به شمار می آید.
وی در ادامه سخنان خود خواستار ارائه آموزش های بیشتر به روحانیان کاروان های حج شد و تاکید کرد: هرچند این کار در حیطه فعالیت های شما نیست و مربوط به بعثه و آقای قاضی عسگر است، اما باید برای پیشبرد آن همکاری داشته باشید.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم اضافه کرد: گرچه روحانیان کاروان ها وظیفه خود را انجام داده و می دهند اما باید به این مساله بهای بیشتری داده شود چرا که امکان دارد حج مردم دچار مشکل شود.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی خطاب به رییس سازمان حج و زیارت تاکید کرد: بدون همکاری نمی توانید مسائل را به پیش ببرید و توجه داشته باشید که تشکیلات شما با هم مرتبط است.
این مرجع تقلید همچنین با اشاره به تعداد سهمیه های در نظر گرفته شده برای حجاج کشورهای مختلف از سوی مقامات سعودی، خاطرنشان کرد: برخی تصور می کنند که این موضوع برمبنای مسائل سیاسی است در حالی که این گونه نیست و این مهم باید برای مردم تبیین شود.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار سرمایه گذاری بیشتر روی مسائل معنوی حجاج شد و تاکید کرد: هرچه روی مسائل معنوی حجاج سرمایه گذاری شود بجا و ارزنده است و زمانی که برمی گردند می توانند با روحیه ای جدید و ایمان و تقوای تازه منشا تحول باشند.
وی با بیان این که حج بهترین فرصت برای تحول و دگرگونی افراد است و باید از این ایام به خوبی استفاده کرد، اظهار داشت: حج می تواند در کل جامعه و کشور اثر بگذارد در صورتی که ما بهره برداری کافی و لازم را از این مساله داشته باشیم. /924/پ202/ج
ارسال نظرات