۱۵ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۶
کد خبر: ۱۴۱۳۸۶
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان؛

خواهران طلبه ولایتمدار تربیت کنیم

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان گفت: باید بانوان طلبه ولایت‌مدار در حوزه‌های علمیه خواهران تربیت کنیم.
حجت الاسلام سيد مهدي ابطحي مدير حوزه علميه خواهران منطقه چهار
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام سیدمهدی ابطحی در نشست فصلی مدیران حوزه‌های علمیه خواهران استان اصفهان گفت: بسیاری از طلاب دوران دفاع مقدس را درک نکرده‌اند که شایسته است مدیران مدارس در برنامه‌هایشان یاد شهیدان هشت سال دفاع مقدس و امام را زنده کنند.
وی ادامه داد: در سال‌های دفاع مقدس ایمان به خدا و اعتقاد به پیروزی سبب شد تا الطاف الهی همواره با ما باشد و زمینه‌ساز پیرزوی ما شود و بعد از هشت سال دشمن مجبور به عقب‌نشینی شود.
وی در قسمت دیگری از سخنان خود ولایت‌محوری را در تمام کارها یک اصل عنوان کرد و افزود: لازمه کار یک مدیر این است که ولایت‌مدار باشد کسی نمی‌تواند بگوید من عدالت‌طلب هستم ولی ولایت‌مدار نیستم، این ممکن نیست، چون این دو لازم و ملزوم یکدیگر هستند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان تصریح کرد: باید خواهران طلبه ولایتمدار تربیت کنیم و در مقابل وظایفمان بی‌تفاوت نباشیم.
خلج جانشین معاون اداری‌مالی حوزه‌های علمیه خواهران نیز در این نشست در سخنانی گفت: باید به گونه‌ای حرکت کنیم که بتوانیم امور را به بهترین صورت به سرانجام برسانیم تا آسیبی به مدیریت به وجود نیاید.
وی ادامه داد: با شرایط کنونی اقتصادی جامعه، باید برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد تا حوزه‌های علمیه از رسالت اصلی خود خارج نشوند.
وی به‌کارگیری درست منابع را یک ضرورت دانست و افزود: باید منابع را تعریف کنیم و براساس بودجه‌ای که داریم اقدام کنیم.
وی مدیریت هزینه وصرفه‌جویی در هزینه‌ها را یک ضرورت دانست./997/د102/ن
ارسال نظرات