۲۵ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۷
کد خبر: ۱۳۸۷۵۴
حوزه علمیه سفیران هدایت بم:

دشمنان پیامبر رحمت آرزوهای پلید خود را به گور خواهند برد

خبرگزاری رسا ـ بسیج طلاب حوزه علمیه سفیران هدایت بم در بیانیه ای هتک حرمت نسبت به پیامبراکرم(ص) را محکوم کردند.
پيامبر اعظم

به گزارش خبرگزاری رسا،  سیج طلاب شیخ صدوق(ره) حوزه علمیه سفیران هدایت شهرستان دارالصابرین بم توهین به ساحت مقدس پیامبراکرم(ص) را با صدور بیانیه‌ای محکوم کردند.

در بخش هایی از این بیانیه آمده است:

 

روزی با سوزاندن کتاب آسمانی قران کریم، ذلت و خواری و بی‌منطق بودن خود را نشان دادند و سرانجام در این میدان مفتضحانه شکست خوردند.

 

روزی با اهانت به ساحت مقدس آقا امام هادی(ع) خواستند میان شیعه و سنی تفرقه انداخته، ولایت اولیاء حق را نابود کنند اما هرکه با حق در افتاد، ور افتاد. من صارع الحق صرعه.

و امروز استکبار جهانی با حمایت و پول کثیف و حرام صهیونیسم باری دیگر با هتک حرمت و جسارت به وجود نازنین حضرت آقا رسول اکرم(ص) نشان دادند که آنها نه با شیعه و نه با سنی بلکه با اسلام و با دین حق، عناد و دشمنی دارند و به ویژه که در این 30 سال در تمام عرصه ها از اسلام ضربات سنگین و سختی خورده‌اند و حال که در برابر منطق صحیح و معارف نورانی اسلام و عدالت، آزادی و حاکمیت اسلامی که در حال جهانی شدن است، حرفی ندارند به رفتار پست و زبون اهانت و جسارت به مقدسات اسلامی اقدام کرده‌اند، اما بدانند چون گذشته  تمام آرزوهای پلید خود را به گور خواهند برد.

بنابراین ما طلاب حوزه علمیه سفیران هدایت بم در کنار امت غیور و حزب‌اللهی شهرستان دارالصابرین بم، تمام این جنایات را محکوم کرده و اعلام می‌داریم با بیعت و میثاقی دوباره با امام خامنه‌ای و نماینده محترم ایشان در شهرستان، برای نابودی استکبار جهانی و صهیونیسم خون‌ آشام و تمام ایادی داخلی و خارجی آنها تا آخرین قطره خون به پای اسلام و ارزش‌های اسلامی خواهیم ایستاد.

بسیج طلاب شیخ صدوق(ره) حوزه علمیه سفیران هدایت شهرستان دارالصابرین بم. /907/د101/س

ارسال نظرات