۲۲ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۴
کد خبر: ۱۳۸۴۰۲
مسؤول انجمن تاریخ پژوهان حوزه:

امام صادق پاسدار و مفسرحقیقی دین بود

خبرگزاری رسا ـ مسؤول انجمن تاریخ پژوهان حوزه با بیان اینکه امام صادق(ع) وارث علم، اخلاق و سیاست بود، گفت: امام صادق(ع) پاسدار و مفسرحقیقی دین بود.
امام صادق(ع)

حجت الاسلام محمد الله اکبری،مسؤول انجمن تاریخ پژوهان حوزه، در گفت گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به اینکه امام صادق(ع) متصل به منبع اصلی است، گفت: وقتی به اخلاق و رفتار حضرت مراجعه کنیم، می بینیم بسیار پیامبرانه و کریمانه با مردم برخورد می کرد.

وی در ادامه افزود: اتصال حضرت با خداوند آن قدر قوی و مستحکم بود که وقتی بیشتر دقت می کنیم از این مطلب تعجب می کنیم که چطور ائمه(ع) با این ارتباط قوی نماز خود را سلام می دهند.

مسؤول انجمن تاریخ پژوهان حوزه با بیان اینکه امام صادق(ع) مفسر و پاسدار حقیقی دین است، اظهار داشت: تفسیر صحیح و حقیقی دین اقتضا دارد تا فرد، دین شناس خوبی باشد و  تمام اجزای دین را به خوبی بشناسد و این از یک انسان کامل که امام است برمی آید.

حجت الاسلام الله اکبری خاطرنشان کرد: مالک بن انس نقل کرده، همراه امام صادق(ع) در حج بودم و منتظر بودم امام(ع) بیاید تا راه بیافتیم ولی امام صادق(ع) نمی آمد، نزدیک شدم دیدم رنگ چهره حضرت تغییر کرده و نمی تواند لبیک بگوید، به امام(ع) گفتم اگر همه دنیا بپرسند که فصیح ترین و بلیغ ترین فرد در زبان عربی کیست من شما را معرفی می کنم چه شده که شما لبیک نمی توانید بگویید و این نشان دهنده اتصال عمیق امام با خداوند است.

وی با اشاره به اینکه دوران حکومت امام صادق(ع) هم زمان با اواخر حکومت اموی و اوایل حکومت عباسی بود، افزود: حکومت اموی مصلحت خود را در نادانی و تحمیق مردم می دانست و حکومت عباسی برعکس به دنبال علم و مطرح  کردن سؤالات علمی در میان مردم بود و همین امر موجب شد تا مردم به سراغ علم بروند و حکومت اموی هم فرو بریزد.

مسؤول انجمن تاریخ پژوهان حوزه گفت: ورود علوم مختلف به عرصه جامعه و ایجاد سؤلات، شبهات و افکار مختلف در میان جامعه اسلامی تا امام(ع) برای حفظ و پاسداری دین حوزه علمیه تأسیس کند و با راه اندازی علوم و رشته های مختلف به سؤالات و شبهات مختلف پاسخ گوید.

حجت الاسلام الله  اکبری با بیان اینکه امام صادق(ع) متکلمان زیادی را تربیت و در بین مردم و اقوام مختلف فرستاد تا مشکلات مردم را برطرف کنند، افزود: امام صادق(ع) علوم زیادی را تدوین و تدریس کرد که مهم ترین آنها علم کلام، فقه و تفسیر بود که در بین عاوم دیگر می درخشید.

وی امام صادق(ع) را بنیان گذار، مفسر و مروج علوم مختلف دانست و افزود: امام در علوم مختلف صاحب نظر بود و در هر علمی بنا به نیاز مردم به بحث و بررسی و تحقیق و تدریس پرداخته بود و شاگردان زیادی را در این علوم تربیت کرده بود.

مسؤول انجمن تاریخ پژوهان حوزه در پایان امام صادق(ع) را معمار مکتب تشیع برشمرد و اظهار داشت: امام مرزها و نشانه های تشیع را مشخص کرد و چارچوب دین تشیع و اسلام را معین کرد و مرزهای علمی و معنوی شیعه را طراحی کرد. /907/ ت302/ن

ارسال نظرات