ارائه 56 عنوان کتاب در 140 جلد در نمایشگاه قرآن کریم
حجت الاسلام اکبر قنبری، کارشناس ارتباطات پزوهشی و مسؤول غرفه مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: این مرکز زیر مجموعه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی است و تاکنون حدود 140 جلد کتاب در 56 عنوان پژوهشی در حوزه قرآن در این مرکز به چاپ رسیده و در این نمایشگاه در معرض نمایش علاقه مندان قرار گرفته است.
کارشناس مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم در معرفی تفسیر راهنما عنوان داشت: عمده آثار ما که به صورت دوره ای کار شده و مورد استقبال هم قرار گرفته تفسیر راهنماست که یک دوره کامل 20 جلدی تفسیر ترتیبی به روش برداشت از قرآن است.
وی افزود: کار دیگری که در ادامه تفسیر راهنما و کارهای تکمیلی بر روی آن انجام شده است، کتاب فرهنگ قرآن است که با بیش از 3000 موضوع قرآنی و در 33 جلد بزرگترین کتاب فرهنگ موضوعی است.
حجت الاسلام قنبری با بیان این که کتاب فرهنگ موضوعی تفاسیر، 20 دوره از تفاسیر شیعه و اهل سنت را در بردارد، اظهار داشت: کار بی نظیر دیگر مرکز، دایره المعارف قرآن کریم است که تا به حال سابقه ای نداشته و در قالب 3000 موضوع مقالات جامع و کامل قرآنی را در اختیار محقق قرار می دهد.
وی در این باره افزود: در فرهنگ موضوعی تفاسیر، ذیل هر موضوع به تفاسیر دیگر ارجاع داده شده است اما در این دایره المعارف، مقالات بر اساس موضوع و در تفاسیری که در فرهنگ موضوعی تفاسیر به کار گرفته شده، آماده شده و کلیه کارهای پژوهشی مرکز به صورت نرم افزار جامع شجره طوبی برای اولین بار در این نمایشگاه ارائه شده است.
کارشناس مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم اظهار داشت: هر سال کارها بهتر و بیشتر می شود اما فضای محدودتری در احتیار ما قرار داده می شود. ما در قالب 140 جلد و 55 عنوان کتاب در نمایشگاه حاضر شدیم ولی به دلیل فضای کم غرفه تنها نیمی از این آثار به نمایش درآمد.
وی در پایان با بیان نقش رسانه ها در اطلاع رسانی به مردم و پژوهشگران گفت: نیمی از کار را مراکز تحقیقاتی انجام می دهند و نیم دیگر بر عهده بخش های اطلاع رسانی است تا این دستاوردها به اطلاع مردم رسانده شود./ 959/202/ع