۰۹ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۶
کد خبر: ۱۲۹۶۶۵

طرح الحاق بحرین توجیهی برای حضور نظامی عربستان در این کشور است

خبرگزاری رسا ـ به همت مؤسسه عالی علوم انسانی وابسته به جامعة المصطفی العالمیه نشست علمی با موضوع طرح الحاق بحرین به عربستان در مجتمع امین قم برگزار شد.
پادشاه عربستان و بحرين
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، انجمن علمی و پژوهشی حقوق مؤسسه آموزش عالی علوم انسانی وابسته به جامعة المصطفی العالمیه نشست علمی با موضوع طرح الحاق بحرین به عربستان را در مجتمع امین قم برگزار کرد.

احمدرضا توحیدی سخنران این نشست که روز گذشته برگزار شد، با اشاره به وضعیت کلی کشور بحرین، گفت: از سال 1783 میلادی این کشور به دست خاندان آل خلیفه افتاد چون بحرین استان چهاردهم ایران به حساب می آمد، حکام این منطقه را ایران تعیین می کرد. بحرین 700 کیلومتر مربع مساحت و کوچک‌ترین کشور عضو اتحادیه خلیج فارس است.

توحیدی در ادامه افزود: کشور بحرین متشکل از پنج استان، دو مجلس به نام های مجلس شورا و مجلس نمایندگان که مجموعاً دارای 40 نماینده است، از لحاظ اقتصادی 60 در صدر اقتصاد این کشور از طریق نفت و مابقی از طریق صنعت هواپیمایی تأمین می شود و از لحاظ صنعتی فقط یک صنعت آلومنیوم دارد، جمعیت این کشور 700 هزار نفر است و اکثر جمعیت این کشور را شیعیان تشکیل می دهند.

این استاد حقوق با اشاره به بیداری اسلامی در کشورهای مختلف اسلامی، گفت: در دسامبر 2010 که جرقه قیام های اسلامی در تونس بوسیله خود سوزی یک جوان زده شد، بیداری اسلامی در تونس، مصر، یمن، لیبی، عربستان و بحرین آغاز شد و در برخی از کشورها منجر به سقوط حکومت مستبد حاکم شد و در برخی دیگر همچنان ادامه دارد.

کمک گرفتن مردم مصر از شبکه‌های اجتماعی فیس بوک، تویتر و فضای مجازی موجود در اینترنت از مواردی بود که توحیدی به آنها اشاره کرد که باعث تسریع در انقلاب مصر ظرف مدت 18روز شد.

وی با اشاره به قیام مردم بحرین، گفت: قیام مردم بحرین در شروع با برخورد حاکمان این کشور  روبرو و منجر به کشته شدن 4نفر و زخمی شدن تعدادی دیگر شد.

به خاک وخون کشیدن مردم انقلابی، تخریب مساجد، بازداشت پزشکان و پرستاران و محکوم کردن آنها در دادگاه ها و خائن خواندن آنها از جمله سرکوب ها و جنایاتی بود که این استاد حقوق به آنها اشاره کرد.

توحیدی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: زمانی که انقلاب اسلامی در کشور ایران انجام شد و شعار خود را صدور انقلاب به دیگر کشور ها قرار داد، کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس که نوعاً حاکمانی مستبد دارند، برای جلوگیری از ورود انقلاب به کشورهای تحت سلطه خود شورای همکاری خلیج فارس را تشکیل دادند و امروزه حکام بحرین ورود نیروهای نظامی به خاک کشور بحرین را بر همین اساس توجیه می کنند.

توحیدی با بیان اینکه در بحرین دمکراسی وجود ندارد و مردم اعتراضات بسیاری به حکومت دارند، گفت: اتحاد به خودی خود یک امر مثبت و خوب است، اما در مورد اتحاد بحرین و عربستان چون حکومت آل خلیفه از مشروعیت برخوردار نیست و مردم در این تصمیم دخیل نیستند و این طرح و اتحاد به نوعی بلعیدن کشور شیعی بحرین است مورد تأیید ما نیست.

وی در پایان گفت: این اتحاد دلیلی جز توجیه حضور نظامی عربستان و دخالت او ندارد و هیچ گونه منفعتی برای مردم ندارد./905/پ202/ج

ارسال نظرات