۰۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۳
کد خبر: ۱۲۹۰۹۱
استاد اخلاق حوزه علمیه گلستان:

هویت واقعی زن در غرب فراموش شده است

خبرگزاری رسا ـ آیت الله میبدی با اشاره به این که دنیا غرب برخلاف اسلام ناب جایگاه زنان را به پایین ترین حد تنزل بخشیده است، تصریح کرد: هویت واقعی زن در غرب به فراموشی سپرده شده است.
آيت الله ميبدي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در گرگان، آیت الله سید محمدرضا میبدی از علمای استان گلستان، امروز در دیدار مدیرکل و اعضای امور بانوان و خانواده استانداری استان در گرگان با اشاره به جایگاه رفیع زن در جامعه اسلامی گفت: دین مبین اسلام ارزش وجودی زنان را به بالاترین حد ممکن ارتقاء داد.

وی با بیان این که دین مبین اسلام بیش از همه به احیای شخصیت والای زنان تلاش کرده است، بیان داشت: خداوند متعال بهترین راه را برای سعادت و رستگاری بشر اعم از زن و مرد فراروی آنان گشوده است.

آیت الله میبدی، معارف و الگوهای حیات بخش اسلام را در جهت احیای شخصیت و جایگاه زنان بسیار تأثیرگذار خواند و افزود: اسلام ناب محمدی به زنان هویت بخشید.

این استاد اخلاق حوزه علمیه گلستان با اشاره به این که دنیا غرب برخلاف اسلام ناب جایگاه زنان را به پایین ترین حد تنزل بخشیده است، تصریح کرد: هویت واقعی زن درغرب به فراموشی سپرده شده است.

وی با اشاره به این که اسلام ناب محمدی شخصیت از دست رفته زنان را احیاء کرد، بیان داشت: دین مبین اسلام زنان را مایه رحمت معرفی کرده است.

آیت الله میبدی با بیان این که اسلام به حفظ عفاف و پاکدامنی بانوان بسیار اهمیت داده است، گفت: توجه احکام اسلامی به مسأله عفاف و حجاب نشان دهنده نگاه والای اسلام به جایگاه زنان است.

این استاد حوزه علمیه گلستان با بیان این که اسلام ناب محمدی راه سعادت و تعالی را پیش روی زنان قرار داده است، خاطرنشان کرد: مسیری که اسلام برای زنان ترسیم کرده است آنها را به بالاترین جایگاه انسانی خواهد رساند.

آیت الله میبدی در ادامه سخنان خود با اشاره به این که در سعادت و زندگی دنیایی، فردی و اجتماعی انسان، فکر و اندیشه صادق، باور، ایمان و اعتقاد، دیانت و اخلاق درست، اراده و استقامت اصل است، ادامه داد: حرکت در این مسیر سعادت دنیوی و اخروی برای انسان را در پیش خواهد داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش زنان در تحکیم بنیان خانواده اشاره کرد و با بیان این که زنان نقش اساسی را در تقویت پایه های خانواده ایفا می کنند، تصریح کرد: همواره محبت و مهربانی در خانواده از مادر نشأت می گیرد و همین مسأله نقش زن را در خانواده دو چندان می کند.

استاد اخلاق حوزه علمیه گلستان در ادامه سخنان خود حضرت فاطمه(س) را الگویی بارز برای زنان جامعه اسلامی معرفی کرد و با بیان این که بانوان جوامع اسلامی باید از اسوه ای همچون حضرت فاطمه(س) الگو برداری کنند، گفت: سیره عملی این بانوی بزرگ اسلام یک چراغی روشن برای زنان جامعه است که برای ادامه مسیر زندگی خود مورد توجه قرار دهند./950/پ202/س
ارسال نظرات