مردم با حضور در انتخابات پشتیبانی خود را از نظام و ولایت نشان می دهند
حجت الاسلام محمد حسن زمانی، معاون همکاریها و امور بینالملل حوزههای علمیه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: شرکت با شکوه ملت ایران در انتخابات نمایندگی مجلس شورای اسلامی و حضور باشکوهشان دارای برکات متعددی از منظر بین المللی است.
وی در ادامه افزود: نخستین برکتی که بر این حضور با شکوه مترتب است اعلام موفقیت تجربه ایران در ارائه یک مدل حکومتی در تاریخ به نام مدل جمهوری اسلامی با شاخصه ولایت فقیه است.
حجت الاسلام زمانی با بیان این که می توان در طول تاریخ افراد جامعه بشری را به دو دسته متدینان و غیر متدینان دسته بندی کرد، اظهار داشت: دسته نخست متدینان اعم از متدینان به دین اسلام، مسیحیت، یهود و مانند آن بوده اند که یک نوع حکومت را آرزو می کرده اند اما به آن نمی رسیده اند و آن حاکمیت صد در صدی دین و شریعت الهی بود.
وی خاطر نشان کرد: بی دینان نوع دیگری از حکومت را آرزو می کرده اند و به آن نمی رسیدهاند و آن حاکمیت ملی صد در صد و دموکراسی صد در صد بود که فقط خواسته های مردم حاکم شود.
معاون همکاری ها و امور بین الملل حوزه های علمیه یادآور شد: دسته اول به دلیل اعمال اغراض و تشخیص های شخصی در حکومت از سوی کسانی که به نام دین حاکم شدند، توفیق زیادی پیدا نکردند.
وی ادامه داد: دسته دوم نیز به دلیل حضور و حکومت کسانی که به نام مردم و دموکراسی بر مردم حاکم شدند، اما در حقیقت تحت تأثیر باندبازی ها و لابی های احزاب، قدرتمندان و اصحاب زر و زور قرار گرفتند و نظر و خواسته های واقعی مردم را محقق نکردند، موفق نشدند به حکومت ایده آل خود برسند.
حجت الاسلام زمانی تأکید کرد: امام خمینی(ره) با ابتکار عمل جدید خودش دو آرزو را با هم تطبیق کرد و مدلی از حکومت را ارائه داد که هر دو هدف یعنی حاکمیت صددرصد خدا و دیانت و هم حاکمیت صد در صد مردم را در تعیین سرنوشت خودشان را در برداشته باشد.
وی ادامه داد: حضرت امام خمینی(ره) دو عنصر اسلامیت و جمهوریت را با هم تلفیق کرد و شاخصه آن را ولایت فقیه گذاشت، تاریخ باید این مدل جدید را تجربه می کرد که آیا امکان حاکمیت صد در صد خدا و مردم با هم وجود دارد یا نه؟
این فعال عرصه تبلیغ بین المللی تصریح کرد: بیش از 33 از این تجربه گذشت و ایران اثبات کرد که درطول 33 سال، یک قانون تا کنون بر خلاف قرآن و سنت نبوی و معصومین تصویب نشده و صد درصد الهی بوده است.
وی ابراز داشت: در انتخابات مسؤولان جامعه اسلامی و نیز در عرصه تطبیق قوانین کلی شریعت بر مصادیق اجتماعی صد در صد نظرات نمایندگان مردم مورد استفاده و تصویب قرار گرفته است.
حجت الاسلام زمانی بیان داشت: حضور ملت ایران در سی و سومین سال پیروزی انقلاب اسلامی در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، نشان اذعان ملت ایران به موفقیت تجربه این مدل حکومتی بوده است.
وی خاطر نشان کرد: برکت دومی که حضور با شکوه مردم در انتخابات دارد، اذعان مردم است به پاسخگو بودن شریعت انسان به نیازهای جهان معاصر و ملت ها، برخی از مسلمانان ضعیف البنیه یا غرب زده ممکن است در دنیا شک داشته باشند که آیا قوانین شریعت اسلام که 1400 قبل تشریع شده است، به درد الآن می خورد یا نه؟
معاون بین الملل حوزه های علمیه یادآور شد: ایران به دنیا نشان داد که می توان تمدن جدید و پیشرفت علمی را برپایه شریعت اسلام مستقر کرد، جمهوری اسلامی ایران توانست تمدنی را پایه گذاری کند که ایران در عرصه های علمی مثل نانولوژی و سد سازی جزو رده های نخست جهان اسلام و دنیا شود.
وی با اشاره به دیگر برکات حضور با شکوه مردم در انتخابات تأکید کرد: حضور مردم در انتخابات نشانگر مقبولیت ساختار نظام و مسؤولان رده بالا نظام به ویژه مقام معظم رهبری نزد مردم جامعه ما است، با وجود این که ممکن است مردم ما انتقادات متعددی نسبت به عملکرد برخی از کارگزاران و قوانین یا تورم داشته باشند، اما شرکتشان نشانگر این است که ولایت و ساختار نظام را قبول دارند و انتقادشان به معنای نفی نظام نیست.
حجت الاسلام زمانی تصریح کرد: حضور با شکوه مردم در انتخابات نشانگر این است که مردم به دنیا اعلام می کنند که این نظام و حکومت پشتوانه مردمی دارد و مستحکم است، بنابراین دشمنان با مشاهده این حضور از حمله مأیوس می شوند.
وی درپایان گفت: حضور آگاهانه مردم در انتخابات با وجود اختلافات گسترده قومی، نژادی، مذهبی و دینی همچون شیعه، سنی، ارمنی، مسلمان و مسیحی، ترک، لر، عرب، ترکمن و فارس، نشانگر وحدت ملی مردم ایران است./919/ت301/ع