هشدار یک کارشناس حوزوی نسبت به روابط عاطفی دختر و پسر
خبرگزاری رسا ـ کارشناس مسائل خانواده تأکید کرد: آسیب های ناشی از شکست های عشقی میان دختران و پسران جبران ناپذیر است.
به گزارش خبرگزاری رسا در اهواز، حجتالاسلام حسین دهنوی، کارشناس مسائل خانواده، در همایش مدیریت روابط عاطفی، روز گذشته در موسسه جهاد دانشگاهی خوزستان بیان کرد: حدود 80 درصد از پیشنهادهای آقایان به خانمها تنها با هدف برقراری ارتباط عاطفی بی اثر است و قصد نهایی آنها ازدواج نیست.
وی با بیان این که روابط عاطفی دختر و پسر آسیبهای بسیاری به روحیه آنها به ویژه خانمها وارد میکند، گفت: روانشناسان آسیبهای ناشی از شکستهای عشقی را با فقدان و از دست دادن یک عزیز برابر میدانند که متاسفانه برخی از خانمها در نتیجهی شکستهای عشقی دچار افسردگی حاد میشوند که در نتیجه تمایلی به ازدواج ندارند و نسبت به ازدواج همیشه نگران و هراساناند.
حجتالاسلام دهنوی با بیان اینکه اسلام روابط عاطفی دختر و پسر را نمیپذیرد، گفت: اسلام روابط عاطفی مرد و زن را نمیپذیرد ولی در صورتی که این افراد توبه کنند و با شخص دیگری ازدواج کردند نباید در مورد ارتباط عاطفی خود پیش از ازدواج با همسرشان صحبت کنند چرا که مطلعکردن همسر از روابط عاطفی پیش از ازدواج منشأ ایجاد سوء ظن در زندگی مشترک میشود که به تبع آن زندگی آنها دچار مشکل میکند.
وی ادامه داد: این افراد اغلب ارتباط عاطفی خود با فردی دیگر را پیش از ازدواج خیانت به همسر میدانند و همیشه احساس عذاب وجدان دارند و برای راحت شدن از این نوع عذابها موضوع را با همسر خود در میان میگذارند.
کارشناس مسایل خانواده ادامه داد: بر اساس آمار های موجود افرادی که پیش از ازدواج با هم ارتباط عاطفی شدیدی دارند پس از ازدواج نسبت به هم سرد میشوند و سوءظن پیدا میکنند.
حجتالاسلام دهنوی در مورد ارتباطهای عاطفی که در دنیای مجازی صورت میگیرد، تصریح کرد: برخی افراد که تنها همدیگر را در دنیای مجازی میبینند و با هم آشنا میشوند، پس از برقراری ارتباط مجازی و علاقمند شدن، وقتی همدیگر را در دنیای واقعی میبینند آنچه را که مشاهد می کنند بر خلاف تصورات خود می باشد که متاسفانه برخی از این افراد با هم ازدواج و به تفاوتهای بسیار فاحش خود توجهی هم نمیکنند.
وی خاطرنشان کرد: افراد باید روابط خود را مدیریت کنند زیرا در صورت ایجاد علاقه و وابستگی آنها با همدیگر صفات واقعی طرف مقابل را نمیبینند و متاسفانه گاهی اوقات رفتار منفی آنها را مثبت و لازم میدانند./9463/پ202/ص
ارسال نظرات