۱۷ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۶
کد خبر: ۱۱۲۳۳۴
مدیر کل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی:

حضور مردم در مراسم‌های مذهبی رشد چشمگیری داشته است

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: حضور مردم در مجالس و محافل و فعالیت‌های مذهبی رشد و گسترش داشته، به ویژه حضور گسترده جوانان در مراسم شب قدر، روز قدس و مراسم روز عید سعید فطر چشمگیر بوده است.
حجت الاسلام سيد غلامعباس موسوي


حجت الاسلام سید غلامعباس موسوی، مدیر کل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: در ماه مبارک رمضان امسال، نزدیک به 8500 مبلغ، مبلغه، نخبگان تبلیغی و بشیران جوان به سراسر کشور اعزام شدند.

وی در ادامه افزود: ماه مبارک رمضان، یکی از مناسبت های مهم تبلیغی است و با عنایت به ظرفیت ها و قابلیت های بالایی که دارد از جایگاه و ویژگی خاصی برخوردار است.

حجت الاسلام موسوی اظهار داشت: از مهمترین ویژگی های این ماه، احساس نیاز و عطش معنوی و اعتقادی مردم به مباحث مذهبی و حضور گسترده ایشان در مراسم و اماکن مختلف مذهبی و فرهنگی است.

وی خاطر نشان کرد: از این رو دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، از دیر باز ظرفیت های این مناسبت مهم و تأثیر گذار را درک کرده و نسبت به اعزام مبلغ، هدایت مردم، افزایش سطح آگاهی های دینی آنان و تبلیغ و ترویج احکام و معارف اسلامی اقدامات شایسته و قابل توجهی را داشته است.

مدیر کل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم یادآور شد: بر اساس گزارش های دریافتی ما از مبلغان، حضور مردم در مجالس و محافل و فعالیت های مذهبی رشد و گسترش داشته، به ویژه حضور گسترده جوانان در مراسم شب قدر، روز قدس و مراسم روز عید سعید فطر چشمگیر بوده است.

وی تأکیدکرد: مبلغانی که از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اعزام می شوند، مأموریت های ویژه ای دارند و ملزم به انجام برخی از فعالیت های برجسته و ویژه تبلیغی هستند؛ اقامه نماز جماعت در سه نوبت صبح، ظهر و مغرب و عشاء؛‌ برپایی با شکوه مراسم دعا و مراسم وعظ و سخنرانی در دو نوبت ظهر و شب به تناسب مناطق، بخشی از این برنامه ها است.

حجت الاسلام موسوی ادامه داد: همچنین، برگزاری و تشکیل کلاس روانخوانی، روخوانی و تجوید قرآن، برگزاری کلاس تفسیر قرآن ویژه جوانان از سوی مبلغان توانمند و آگاه به مبانی قرآنی، کلاس معارف اسلامی دربردارنده محتواهای مفید از نهج البلاغه و تاریخ اسلام، مشاوره تحصیلی، خانوادگی و مذهبی برگرفته از مبانی دینی و تبلیغ چهره به چهره بخشی دیگر از مأموریتی است که مبلغان اعزامی موظف به انجام آن هستند.

وی تصریح کرد: تبلیغ چهره به چهره با حضور مبلغ در کوچه، بازار، مزرعه، باغ، جلوی مسجد، محل کسب و کار و در مواجهه با مردم و انتقال معارف اسلامی، دعوت و تشویق جوانان به شرکت در محافل مذهبی و امر به معروف و نهی از منکر محقق می شود.

این فعال عرصه تبلیغ دینی بیان داشت: برگزاری جلسات معرفتی و پرسش و پاسخ دیدار با خانواده های شهدا، علماء بلاد، افراد شاخص و معتمدان، ایثارگران و جانبازان و دیدار با خانواده های ایتام و بیماران با همکاری معتمدان محل و شوراهای اسلامی بخشی دیگر از فعالیت های ترسیم شده برای مبلغان در مناطق تبلیغی و برگرفته از مبانی دینی و سیره اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به فعالیت های عمرانی، فرهنگی و اجتماعی مبلغان ابراز داشت: انجام فعالیت های عمرانی و اجتماعی همچون ایجاد کانون ها و هیأت های مذهبی، کمک و دعوت از مردم به احداث خانه های عالم، مسجد، حسینیه و تعمیر مساجد و تکایا بخشی دیگر از فعالیت هایی است که مبلغان در زمان حضور خود در اماکن تبلیغی موفق به انجام آن می شوند./919/ت302/ع

ارسال نظرات