مهلت ارسال آثار به دومین همایش انتظار و مهدویت در آموزه های رضوی تمدید شد

حجت الاسلام علیرضا موسویان، دبیر دومین همایش انتظار و مهدویت در آموزه های رضوی در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به تمدید مهلت ارسال آثار به این جشنواره گفت: تاکنون حدود 35 اثر به دبیرخانه همایش ارسال شده است که با توجه به استقبال پژوهشگران مهلت ارسال مقالات تمدید شده است .
وی با اشاره به اینکه مقالات از سوی اساتید و کارشناسان مرکز تخصصی مهدویت داوری می شود، افزود: امام شناسی از منظر امام رضا(ع )، رابطه امام و مردم از نگاه امام رضا(ع)، امام مهدی(عج) در بیان امام رضا(ع)، دوران غیبت از منظر امام رضا(ع)، دوران ظهور در بیان امام رضا(ع)، موضع گیری امام رضا(علیه السلام) در برابر مدعیان و انحرافات و حرم رضوی و ترویج فرهنگ مهدویّت از جمله محورهای دومین همایش انتظار در آموزه های رضوی است.
دبیر همایش دومین همایش انتظار و مهدویت در آموزه های رضوی با بیان این که همایش در سالروز ولادت حضرت معصومه (س) در قم برگزارمی شود، خاطر نشان کرد : علاقمندان می توانند در مدت زمان باقیمانده از مهلت ارسال، مقالات خود را به آدرس قم ـ خیابان شهدا ـ کوچه آمار(22) ـ بن بست شهید علیان ـ
پلاک24، مرکز تخصصی مهدویت و یا به آدرس الکترونیکی mahdi313@razavi.org ارسال کنند.
گفتنی است، دومین همایش انتظار و مهدویت در آموزه های رضوی از سری برنامههای جشنواره بین المللی امام رضا(ع) با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قم و مرکز تخصصی مهدویت «بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج)» همزمان با دهه کرامت در قم برگزار می شود./916/د102/ع