نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان؛
تفسیر وهابیت از مسأله توحید در عبادت، پوچ و باطل است
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه زاهدان، گفت: فرقه ضاله وهابیت متوجه این مطلب نیستند که طلب شفاعت از انبیا و اولیا به منزله عبودیت و بندگی در برابر آنها نیست، بلکه آنها وسیلهای مطمئن برای رسیدن به خدا هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، پنجمین نشست از سلسله نشست های تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی در راستای مبارزه با تهاجم فرهنگی با محوریت توحید از منظر قرآن، شب گذشته در مجتمع فرهنگی بهشت ایران گلپایگان و با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین عباسعلی سلیمانی با موضوع شرک و آسیب های فردی و اجتماعی و غفلت از خدا محوری و آسیبهای آن برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، با اشاره به اینکه هیچ موجودی غیر پرودگار عالم، لایق عبادت کردن نیست، به بحث توحید در عبادت پرداخت و افزود: توحید در عبادت دستاویزی برای شناخت فرقه ضاله وهابیت است که امروز جامعه اسلامی گرفتار آن شده، آنها توسل به اولیای خدا را با تقرب به عناصر و افراد مقرب پیش خدا اشتباه گرفته اند و متوجه نیستند طلب شفاعت از این بزرگواران به منزله عبودیت و بندگی آنها نیست؛ بلکه آنها وسیلهای مطمئن برای رسیدن به خدا هستند.
امام جمعه زاهدان با تأکید بر بی اساس خواندن تفکر وهابیت، به آیاتی از قرآن اشاره کرد و گفت: در قرآن به گناهکاران اجازه داده شده به پیامبر مراجعه کنند تا برای آنها طلب آمرزش کند؛ زیرا پیامبر واسطه خیر و رحمت است، و در جایی دیگر به منافقان گفته می شود خطاهایتان را به پیامبر بگویید تا مورد رحمت خدا قرار گیرید.
وی در ادامه افزود: تفکر وهابیت هرگونه تعظیم و تکریم را به حساب شرک میآورد؛ در حالی که در قرآن کریم شاهدیم وقتی فرزندان حضرت یعقوب به خاطر گمکردن حضرت یوسف از پدر طلب آمرزش کردند، حضرت یعقوب آنها را از این کار و شیوه طلبکردن، نهی نکرده است.
نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، شرک را پدیده ای که ریشه در آلودگی فطرت و جهل آدمی دارد، دانست و افزود: وقتی در جان آدمی، خداجویی موج میزند و فرد، تشنه خداشناسی است باید در این مسیر مراقب القائات و انحرافات شیاطینی که معبودهای دروغین را به جای معبود واقعی جلوه می دهند، باشد.
وی با شمردن اقسام شرک(شرک ذاتی، شرک در خالقیت، شرک در عبودیت) به حدیثی از پیامبر که مردم را در امرار و معاش به پنج گروه تقسیم کرده، اشاره و تصریح کرد: کسانی که رزق و روزی را از سوی خدا می دانند ولی ابزار، تلاش و اینکه در مواردی برای به دست آوردن روزی، حلال و حرام را مخلوط میکنند، دچار شرک هستند.
امام جمعه زاهدان در پایان به ایجاد شرک از سه طریق اشاره کرد و افزود: در کنار خدا قدرتی هم سنگ او قرار دادن، اعتقاد به تأثیر مستقل نیروها و برای کسانی تا مرز پرستش کرنشکردن از مصادیق شرک است./927/پ202/س
ارسال نظرات