استاد حوزه و دانشگاه:
دشمنان اسلام به دنبال برانگیختن احساسات قومیتگرایی اعراب هستند
خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه گفت: امروز دوران تأثیرگذاری حوزه های علمیه شیعی برای تعالی افکار وحدت بخش مسلمانان است.
حجت الاسلام مجتبی نظری، مسؤول سابق نهاد رهبری در دانشگاه تبریز، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز با اشاره به نهضت بیداری امت اسلامی و ضرورت وحدت مسلمانان در مقابله با دنیای کفر، اظهار داشت: نقش روحانیت و حوزههای علمیه در تعمیق وحدت جهان اسلام امری انکار ناپذیر است، امروز دوران تاثیرگذاری حوزه های علمیه شیعی برای تعالی افکار وحدت بخش مسلمانان است.
وی خاطر نشان کرد: در طول تاریخ دشمنان اسلام با طرح شبهات و القائات غلط درصدد بدبینی مذاهب مختلف اسلامی نسبت به هم بودند که نقش استعمار انگلیس و رسانه های گروهی غرب در این میان بیش از دیگر عوامل است.
حجت الاسلام نظری تصریح کرد: اگر به شبهات تاریخی و القائی دشمنان از سوی روحانیت آگاه پاسخ منطقی و مبتنی بر اصول وحدت داده نشود، این نقاط کور در اذهان مسلمانان به واقعیاتی تبدیل خواهد شد که موجب واگرایی مذاهب اسلامی میشود.
این استاد حوزه و دانشگاه وجود خرافات در جوامع اسلامی را نشانهای از کمکاری روحانیت شیعه و سنی در پاسخگویی به شبهات القایی دشمنان دانست و گفت: نباید به سادگی از کنار این مسأله عبور کرد، استکبار جهانی سال ها است که با این روش افراطیون شیعه و سنی را به جان هم انداخته است.
وی چاپ کتب ضاله علیه عقاید شیعه، بمبگذاری در مراسمهای مختلف، ترویج شایعات و بدبینکردن علمای شیعه و سنی را از ترفندهای دشمنان برای تفرقه در جهان اسلام برشمرد و اظهار داشت: با نگاه به نظر علمای بزرگ دین که برگرفته از آیات قرآنی، احادیث و روایات است، امروز حفظ استراتژی وحدت واجب شرعی بوده و رمز بقای اسلام ناب محمدی است.
مسؤول سابق نهاد رهبری در دانشگاه تبریز در ادامه با اشاره به فعالیت های گسترده رسانه ای در غرب علیه وحدت اسلامی گفت: برخی فیلم ها با هدف قطع ارتباط ایران با جهان عرب و اسلام ساخته شده که در ادامه پروژه ایران هراسی قرار دارد.
حجت الاسلام نظری با بیان اینکه قرائت اسلام ناب در ایران ارائه شده است، تصریح کرد: امروزه دشمنان با جنگ نرم و تهییج و برانگیختن احساسات ناسیونالیستی وقومیت گرایی در میان اعراب درصدد القای باورهای غلط در اذهان مسلمانان عرب نسبت به شیعیان هستند./935/ت303/س
ارسال نظرات