۲۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۴
کد خبر: ۱۰۶۵۹۸
برای نخستین بار؛

همایش سراسری معتکف برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ قائم مقام ستاد اعتکاف قم از برگزاری نخستین همایش فرهنگی هنری معتکف در سراسر کشور خبر داد.
اعتكاف


حجت‌الاسلام سیدباقر تکیه‌ای، قائم مقام ستاد اعتکاف قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به پایه‌ریزی طرح گردهمایی ادبی و هنری معتکف از برگزاری نخستین همایش فرهنگی هنری معتکف، اواخر ماه رمضان خبر داد.

وی اظهار داشت: براساس این طرح، اهل ادب و هنر در سراسر کشور در مراسم پرفیض اعتکاف امسال حاضر شده تا افزون بر تهذیب نفس، حضور معتکفان در این مراسم را با ارسال آثاری به دبیرخانه اعتکاف قم به تصویر کشند.

قائم مقام ستاد اعتکاف قم تصریح کرد: همایش فرهنگی هنری معتکف به صورت سراسری و با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام تکیه‌ای با بیان این‌که فراخوان این همایش در رشته‌های داستان‌نویسی، خاطره‌نویسی، شعر، قطعه ادبی، پیامک و عکس آماده شده است، افزود: اطلاع‌رسانی و پخش پوسترهای این فراخوان در بستر اعتکاف صورت خواهد گرفت.

وی با اشاره به ابلاغ فراخوان همایش به ستادهای اعتکاف سراسر کشور، ادامه داد: هنرمندان برای شرکت در این طرح، تا نیمه شعبان فرصت دارند آثار خود را به ستادهای اعتکاف تحویل دهند.

قائم مقام ستاد اعتکاف قم با بیان این‌که همایش فوق با هدف ترویج فرهنگ اعتکاف و تهییج هنرمندان به سمت خلق آثار پیرامون این مراسم پربرکت برگزار می‌شود، گفت: داوری آثار پس از جمع‌آوری، تا ماه رمضان ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به انتخاب آثار برگزیده و برگزاری همایش فرهنگی هنری معتکف اواخر ماه رمضان، افزود: به نفرات اول تا سوم هر رشته کمک هزینه سفر زیارتی عتبات عالیات، سفر زیارتی سوریه و سفر زیارتی مشهد مقدس به همراه لوح تقدیر همایش اهدا خواهد شد.

حجت‌الاسلام تکیه‌ای یادآور شد: فضای اعتکاف شهر مقدس قم برای حضور هنرمندان و نویسندگان آماده شده است و از آنان دعوت می‌کنیم تا با استفاده از این فرصت، آثار ارزشمندی را در این فضای نورانی، خلق کنند. /920/ت302/ع

ارسال نظرات