رییس انجمن ملی آثار و مفاخر فرهنگی ایران:
جذب جوانان به آموزههای دین با ابزارهای تبلیغی جدید امکانپذیر است
خبرگزاری رسا ـ رییس انجمن ملی آثار و مفاخر فرهنگی ایران و مشاور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جذب جوانان به سوی دین در زمانه و عصر حاضر ابزارهای نوین و جدید میطلبد.
به گزارش خبرگزاری رسا در تبریز به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز، حجت الاسلام محمدجواد ادبی امروز در نشست هنرمندان و اهالی فرهنگ و رسانه تبریز با شهردار کلانشهر تبریز با بیان اینکه در عصر جدید، باید با ابزارهای نوینی جامعه و جوانان را به سوی دین و ارزش های دینی سوق داد، افزود: اشکال جدید اندیشه در زمانه حاضر که به واسطه رسانه های مختلف و شبکه های اجتماعی، ذائقه های فرهنگی را تغییر داده اند نیاز به اتخاذ یک رویکرد جدید در این فراخوانی را گسترش می دهد.
وی اظهار داشت: درحالیکه همه ابزارهای اطلاع رسانی وفرهنگی نو و مدرن شده اند باید زمینه ای فراهم کرد که محتوای پیام دین نیز برای این عصر تازه شود تا بتواند نقش خود را در ابلاغ پیام دین و معنویت به سرانجام برساند.
حجت الاسلام ادبی، با اشاره به سیطره کمیت در فضای زندگی مدرن افزود: هر چند که هویت ما در جهان فعلی 40 تکه شده و نمی توان به الگویی واحد در هویت دست یافت اما میتوان با اتکا به هویت ایرانی اسلامی، هویت ممتازی در جهان برای خود در نظر گرفت.
وی با تاکید بر ضرورت بازشناسی مفهوم هویت در عصر جدید افزود: در بسیاری از کشورها برای آنکه هویت دینی جامعه و جوانان آن جامعه احیا شود و دستخوش تغییر و دگرگونی نشود، هنر جدید دینی را عرضه کرده اند که نیاز همان عصر است و می تواند پاسخگوی مطالبات جوانان از همان مفهومی باشند که در آرمان دین نهفته است.
رییس انجمن ملی آثار و مفاخر فرهنگی ایران ادامه داد: هر چند ایجاد هنری که واجد مولفه های نیاز امروزی از دین بوده و بتواند هویت اصیل اسلامی و ایرانی را در بطن خود داشته باشد دشوار است و نیاز به فعالیت گسترده و عمیق می خواهد.
وی با بیان اینکه انتظارات نسل جدید متفاوت از گذشته است و نمی توان با ابزارهای کهن انتظارات آنان را فراهم کرد گفت: مسئولیت های فرهنگی در این حیطه نیز باید متفوات بوده وبتواند به ایجاد این بستر فرهنگی کمک کند.
مشاور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز امیدواری کرد که بتوان با برنامه ریزی های منسجم، مفاهیم اسلامی و ایرانی را به واسطه ابزارهای هنری جدید به جامعه و جوانان عرضه کرد.
گفتنی است، در ادامه این نشست، محمد معین پور از چهره های فرهنگی تبریز با اشاره به وجود شمار قابل ملاحظه ای مفاخر و شخصیت های فرهنگی در تبریز افزود: تبریز از جمله شهرهایی است که چهره های شاخص و فرهنگی زیادی دارد و از این حیث غنی و بالنده است.
وی اضافه کرد: با اینحال متاسفانه تاکنون آنطور که شان این مفاخر ایجاب می کرد زمینه ای برای معرفی و شناساندن این مفاخر به جامعه فرهنگی ایران فراهم نیامده است.
معین پور با تاکید بر ضرورت بازشناسی و معرفی این مفاخر، از رییس انجمن ملی آثار و مفاخر فرهنگی ایران خواست نسبت به ایجاد زمینه ای برای معرفی و تدوین شناسنامه این مفاخر اقدامی صورت گیرد./935/د102/س
ارسال نظرات