دومین نشست بازرسان انجمنهای علمی حوزه برگزار شد
خبرگزاری رسا ـ دومین نشست بازرسان انجمنهای علمی حوزه با حضور مسئول دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه امروز، شنبه، 3 اردیبهشتماه در سالن کنفرانس دبیرخانه انجمنها برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری رسا، دومین نشست بازرسان انجمنهای علمی حوزه با حضور مسئول دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه امروز، شنبه، 3 اردیبهشتماه در سالن کنفرانس دبیرخانه انجمنها برگزار شد.
در این نشست حجتالاسلام مهاجرنیا، مسئول دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه گفت: تا به حال ما از وضعیت با ثبات و مناسبی برخوردار نبودیم، ولی با نوشتن برنامه 5 ساله توانستیم مواردی را که مانع حرکت و رشد و نمو انجمنها بود برطرف کنیم؛ لذا به نظر میرسد با تلاشهای صورت گرفته در حال حاضر بستر برای کارهای علمی آماده است. به همین خاطر باید انجمنها برنامههای کاربردی خود را ارائه بدهند تا ما بتوانیم بودجه مورد نیاز انجمنها را تهیه و آماده کنیم.
وی در ادامه صحبتهای خود به نقش بازرسان اشاره کرد و افزود: بازرسان در انجمنها از جایگاه بالایی برخودار هستند و توقع این است که انجمنها را فعال کنند؛ چرا که میتوان گفت بازرسان به نوعی بازوی توانمند انجمنها هستند. به همین دلیل برای بازرسان محدودیتی در نظر گرفته نشده است و انتظار میرود برای فعالسازی هیئتمدیره تلاش کنند و علوم مختلف را توسعه دهند.
در ادامه این نشست حجتالاسلام قنادی، بازرس انجمن قرآنپژوهی ضمن اشاره به مبهم بودن جایگاه بازرسان در انجمنها گفت: ما باید از تجربیات موفق بازرسان دیگر در این حوزه کاری استفاده کنیم تا بتوانیم در این روند رو به رشدی که آغاز شده است نقش مثبتی را ایفا کنیم.
حجتالاسلام حسینی، بازرس انجمن اقتصاد اسلامی به بحث انگیزه اشاره کرد و گفت:ما باید به راهکار های ایجاد انگیزه بیشتر در اعضای انجمنها بیاندیشیم و باید بدانیم تا این مهم حل نشود انتظار رشد بیشتر، انتظاری ناصواب است.
حجتالاسلام علیزاده، بازرس انجمن قلم طی سخنانی به عملکردهای مثبت انجمن قلم اشاره و اظهار کرد: حرکتهای خوبی در حال شکل گرفتن است منتهی باید قدری صبور بود تا این زحمات نتیجه بدهد.
حجتالاسلام ضرابی بازرس انجمن تعلیم و تربیت اسلامی مسئولیتهای زیاد اعضای هیئت مدیره انجمنها را یکی از آسیبهای موجود انجمنها برشمرد و گفت: باید برای این مسئله مهم فکری کرد، به هر حال همه اعضا دلسوزانه تلاش میکنند، ولی اگر میخواهیم کارهای عمیقی در گرایشهای مختلف صورت بگیرد باید با برنامهریزی دقیقتری حرکت کنیم.
حجتالاسلام نیکزاد، بازرس انجمن ادیان و مذاهب نیز در سخنانی عنوان کرد: به نظر میرسد از اعضای پیوسته انجمنها استفاده مکفی نمیشود. اگر ما بتوانیم تا حد امکان ارتباطات شخصی را گسترش بدهیم کارهای بیشتری را میتوانیم به انجام برسانیم./917/د102/ص
ارسال نظرات