۲۹ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۱
کد خبر: ۱۰۲۳۶۱
دبیر کارگروه جریان شناسی فرهنگی معاصر:

اقتصاد گره خورده با جهاد، فرسنگ‌ها از اقتصاد لیبرال فاصله دارد

خبرگزاری رسا ـ دبیر کارگروه جریان شناسی فرهنگی معاصر موسسه آموزشی امام خمینی(ره) بیان داشت: نگاه متعالی اسلام به بخش تولید اگر جایگزین نگاه سود محوری شود دارای نتایج بارزی در کشور خواهد بود.
سال جهاد اقتصادي


حجت الاسلام مجتبی کاظمی، دبیر کارگروه جریان شناسی فرهنگی معاصر موسسه آموزشی امام خمینی(ره) در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: حرکت اقتصادی در جامعه اسلامی در بستر فرهنگی قابل تحقق است.

وی ادامه داد: نگاه جهادی به اقتصاد وقتی شکل می‌گیرد که اقتصاد در بستر فرهنگی لحاظ شود.

این محقق حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه نگاه فرهنگی در اقتصاد می‌تواند در جامعه دینی ما بسیار کارگشا باشد، گفت: تشکیل موسسه‌هایی که بتواند در کنار کار سودآوری، فعالیتی فرهنگی را جلو ببرد یا هدف‌گذاری فرهنگی و دینی داشته باشد، مدلی موفق در جوامع اسلامی است.

وی با اشاره به اردوهای جهادی دانشجویان و طلاب اظهار داشت: در این نوع اردوها جوانان در کنار هم به یک کار مفید و سودآور دست می‌زنند اما سودی را طلب نمی کنند و در واقع کار سودآور در خدمت فرهنگ و رفتارهای انسانی و اسلامی است.

این محقق علوم اسلامی افزود: این اردوها و اعضایش باید سازماندهی و پشتیبانی شوند تا بتوانند در آینده به فعالیت‌های مفید خود در بستر جامعه ادامه دهند.

وی گفت: دانشجویان و طلاب در این نوع اردوها بر اساس تخصص و مهارت خود کاری را بر عهده می گیرد و پروژه ای را به سامان می‌رسانند که اگر این فعالیت ها با حمایت مسؤولان تداوم یابد، می‌تواند شرکت‌هایی موفق در زمینه اقتصاد ایران اسلامی را شاهد باشیم که در یک نسبت فرهنگی به وجود آمده اند.

این محقق حوزه علمیه قم بیان داشت: اقتصاد گره خورده با جهاد، فرسنگ ها از اقتصاد لیبرال فاصله دارد.

وی بیان داشت: در جامعه دینی که بینش ها اسلامی و مذهبی است سود نباید به عنوان هدف مطلوب باشد بلکه انگیزه باید هدف های متعالی باشد.

این محقق علوم سیاسی بیان داشت: نگاه متعالی اسلام به بخش تولید اگر جایگزین نگاه سود محوری شود دارای نتایج بارزی در کشور خواهد بود.

وی اظهار داشت: اگر سود، مبنا و مرکزیت داشته باشد هرکجا که سود منتفی گردد، اقتصاد در آن بخش تعطیل و مشکلاتی نظیر بیکاری کارگران دامن گیر جامعه می‌شود.

این محقق علوم سیاسی بیان داشت: اردوهای جهادی نمونه بارزی از جهاد اقتصادی است که در صورت ساماندهی و حمایت مسؤولان می‌تواند پروژه‌های کلان کشوری را به سامان برساند. /909/ت302/ع

ارسال نظرات