تاریخ پژوه حوزوی با اشاره به ریشه های شکل گیری قیام امام حسین(ع)، گفت: در زمانی که امام(ع) به قیام بزرگ اقدام کردند جامعه به حدی منحرف شده بود که ایشان فرمودند «برای اصلاح امت جدم قیام کردم».
عاشورا تنها رویدادی تاریخی نیست بلکه نقشه راهی تمدنساز برای آیندهای عزتمند و مقاوم است؛ الگویی راهبردی که با الهام از سبک زندگی یاران امام حسین(ع)، فرهنگ مقاومت، آگاهیبخشی و عدالتخواهی را به حرکتهای بزرگ اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در سراسر جهان تزریق کرده است.
حجت الاسلام فرجی گفت: سرداران سرافراز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سردار سلامی تا سردار حاجی زاده به دلیل عبودیت و عزتمندی و با وجود مشاهده اتفاقی که برای حاج قاسم سلیمانی افتاد، همیشه مطیع ولی فقیه بودند و سرانجام مدال افتخار شهادت را بر گردن آویختند.
عاشورا فقط رویدادی تاریخی نیست بلکه الگویی جهانی برای مقاومت در برابر ظلم، فساد و سلطه است؛ الگویی که با ساختاری هدفمند، نظامی ارزشمحور و قابلیت بازتولید در همه زمانها و مکانها، الهامبخش حرکتهای آزادیخواهانه در جهان شده است.
حوزههای علمیه به عنوان مراکز مهم آموزش دینی و تربیت اسلامی، نقش اساسی در آمادهسازی نسل جوان برای مقابله با توطئههای دشمنان دارند که در این یادداشت راهکارهای آمادهسازی نسل جوان برای مقابله با توطئههای دشمنان را مورد بررسی قرار می دهیم.
سبک زندگی مقاوم مفهومی است که در متن قیام عاشورا و در رفتار یاران امام حسین(ع) معنا مییابد؛ کسانی که نه از سر هیجان بلکه با تربیتی عمیق، ایمانی راسخ و نگاهی آگاهانه در کنار امام ایستادند.
در پی صدور فتوای صریح و قاطع دو تن از مراجع عالیقدر شیعه مبنی بر محارب دانستن هر فرد یا رژیمی که به ساحت رهبری و مرجعیت اهانت کند، اقشار مختلف روحانیت در استانهای مختلف با انتشار بیانیههای جداگانه اعلام حمایت کامل از این فتوا داشتند.