۰۱ آذر ۱۳۸۹ - ۱۴:۲۷
کد خبر: ۹۱۰۴۰
مدیرکل اخلاق حوزه‌های علمیه:

ماندگاری روحانیت سنت تغییرناپذیر و وعده الهی است

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل اخلاق حوزه‌های علمیه، ماندگاری روحانیت را از سنت‌های تغییرناپذیر و وعده‌های الهی دانست و گفت: جرثومه‌های فسادی که خاموش کردن نور خدا را اراده کردند، نه تنها ناکام شدند، بلکه نامشان از صفحه روزگار محو شد.
حجت الاسلام محمد همتيان مديركل اداره اخلاق حوزه هاي علميه


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمد همتیان، مدیرکل اخلاق حوزه‌های علمیه، پیش از ظهر امروز در مراسم عمامه‌گذاری رهپویان فقاهت و تزکیه، روحانیت را یکی از مصادیق آیه 24 سوره ابراهیم دانست و گفت: روحانیت آن شجره طیبه‌ای است که اصلش ثابت و شاخسارش فضای زندگی انسان‌ها را زیبا و آثار و برکاتش در خدمت بندگان خدا در طول تاریخ است.

وی، با بیان این‌که روحانیت، اصلی ماندگار، وجود خیر و مصداق کوثر است، این ماندگاری را از سنت‌های تغییرناپذیر و وعده‌های الهی دانست و گفت: خدای متعال این‌گونه اراده کرده که روحانیت و طلاب حوزه‌های علمیه با لباس و عمامه، سینه‌های پاک از عشق خدا و اولیای خدا بمانند و با کفار و مشرکان به مبارزه برخیزند.

حجت‌الاسلام همتیان در ادامه به تلاش بیمارگونه دشمنان اسلام در خاموش کردن یا کم‌رونق کردن نور خدا در طول تاریخ اشاره کرد و گفت: جرثومه‌های فسادی که خاموش کردن نور خدا را اراده کردند، نه تنها ناکام و منکوب باقی ماندند، بلکه نامشان برای همیشه از صفحه روزگار محو شد.

وی خطاب به طلاب با بیان این‌که محبوب دل‌ها شوید تا مردم مرید شما شوند، به فتنه پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: کلام شیوا و برخواسته از همه وجود و دل رهبر فرزانه انقلاب، تمام این فتنه‌ها را به بصیرت تبدیل کرد.

مدیرکل اخلاق حوزه‌های علمیه در بخش دیگری از سخنان خود، انگیزه قوی را از جمله عوامل موفقیت یک طلبه و روحانی در عرصه‌های مختلف برشمرد و با تأکید بر ایجاد انگیزه در افراد فاقد انگیزه و تقویت انگیزه‌های ضعیف، افزود: ایمان راسخ، یقین به راه و خودسازی سبب انگیزه می‌شود.

وی با بیان این‌که طلاب حوزه‌های علمیه همواره باید نسبت به موفقیت و مفید بودن خود، دغدغه‌مند باشند، ابراز داشت: طلبگی را باور کنیم و با تمام وجود ایمان آوریم که این راه، راه انبیا و صراط مستقیم الهی است که ما را به سرمنزل مقصود می‌رساند.

حجت‌الاسلام همتیان، تصریح کرد: بادهای مخالف، طلبه‌ای را که این یقین و باور را داشته باشد، لرزان نخواهد کرد و زیبایی‌های دنیا و وسوسه شیطان‌گونه خناسان، هرگز نخواهد توانست، وی را از رسیدن به قله‌های پیش‌رو باز دارد.

وی، برقراری ارتباط صحیح و قابل قبول با مخاطبان را دومین عامل موفقیت یک طلبه برشمرد و اذعان داشت: روزی که طلبه لباس روحانیت را بر تن ‌کند، داعی الی الله و هدایت مردم را دارد، از این‌رو باید با مردم ارتباط صحیح برقرار کند.

مدیرکل اخلاق حوزه‌های علمیه در پایان داشتن اخلاص و صداقت، اخلاق نیکو و حسن معاشرت، آراستگی ظاهری، پرهیز از مواضع تهمت، رازدار بودن، تواضع و مهربانی، تکریم دیگران و داشتن هدف را از دیگر ویژگی‌های طلاب حوزه علمیه برشمرد و اذعان داشت: به گونه‌ای عمل کنید که مردم هرگز نسبت به شما سوءظن پیدا نکنند. /920/پ202/ص

ارسال نظرات