۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۰
کد خبر: ۸۹۵۰۶
استاد حوزه علمیه:

رهبر معظم انقلاب به وظیفه تبلیغی روحانیان نگاه ویژه دارند

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه گفت: تاکید رهبر معظم انقلاب بر حضور و تاثیرگذاری روحانیان در مدارس آموزش و پرورش و رسانه‌ نشان‌دهنده توجه ویژه ایشان به کارکرد تبلیغی روحانیت است.
آيت الله خامنه اي


حجت الاسلام علی عبدالهی، استاد حوزه علمیه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به این که رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشتند «من بخشی از نقایص موجود در مسائل فرهنگی بویژه صدا و سیما و آموزش و پرورش را متوجه روحانیت و حوزه علمیه می دانم زیرا وظیفه جهت دهی صحیح فرهنگی و منطبق با ارزشها واعتقادات دینی برعهده روحانیت و حوزه علمیه است» گفت: تاکید رهبر معظم انقلاب بر حضور و تاثیرگذاری روحانیان در مدارس آموزش و پرورش و رسانه‌ نشان‌دهنده توجه ویژه ایشان به کارکرد تبلیغی روحانیت است.

وی با بیان این که رهبر معظم انقلاب خواستار حضور عمیق و تأثیرگذار روحانیت در این نهادها شدند، افزود: حضور عمیق و تاثیرگذار تنها در سایه ارایه محتوای دینی در قالب‌های درسی و رسانه ای از سوی روحانیت میسر است وگرنه سخنرانی صرف یا حضور به جهت ممیزی آثار تولیدی دردی را دوا نخواهد کرد.

استاد حوزه علمیه با اشاره به رویکرد جامعه به فیلم‌ها و سریال‌های اخلاقی و معنویت‌گرا گفت: این مساله برای برنامه‌سازان صدا و سیما نیز روشن شده لکن مشکل پیش رو برای آنان چگونگی بیان آموزه‌های دینی با زبان هنر و رسانه است و این نقص به سه دلیل رخ می‌نمایاند.

وی ادامه داد: ناآشنا بودن هنرمندان با زبان دین و نیز دین‌مداران با زبان هنر و در برخی موارد شیوه بیان دین با زبان هنر عمده مشکل کسانی است که در عرصه رسانه فعالیت دارند.

این پژوهشگر حوزه علمیه بهبود این وضعیت را نیازمند تلاش دو سویه اصحاب رسانه و حوزه‌های علمیه دانست و اظهار داشت: اصحاب رسانه وظیفه دارند اطلاعات دینی خود را افزایش دهند و طلاب نیز باید با فراگیری زبان رسانه، محتوای دینی قابل درک برای رسانه را فراهم آورند و خود را به مرز رسانه نزدیک کنند.

وی در پایان گفت: برخی معتقدند به دلیل اینکه خاستگاه ایجاد رسانه، غرب سکولار است آشتی میان این دو نهاد ممکن نیست، لکن این دیدگاه نادرست است چرا که ایجاد ارتباط با دیگران به عنوان سنگ بنای رسانه و مساله زیبایی دوستی به عنوان زیربنای هنر امری فطری و الهی است و ربطی به غرب و اندیشه‌های غربی ندارد، چنانچه انسان پیش از رنسانس هم به این امور توجه داشته است./916/ت302/ع

ارسال نظرات