مسؤول دفتر سیاسی حوزه علمیه خراسان:
کلام آیتالله نوری همدانی در میان خانوادههای طلاب بسیار تاثیر گذار است
خبرگزاری رسا ـ مسؤول دفتر سیاسی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان گفت: اعتماد مردم و به ویژه حوزویان به شخصیت علمی افرادی همچون حضرت آیت الله نوری همدانی موجب تأثیرگذاری بیشتر کلام و سخن آن ها می شود.

حجت الاسلام حسینی یگانه، مسؤول دفتر سیاسی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد با اشاره به تأثیرگذاری حضور حضرت آیت الله نوری همدانی در نشست های خانواده قرآنی، الگوی جامعه اسلامی اظهار داشت: این مرجع تقلید از شخصیت های سیاسی، مذهبی و علمی کشور است که افزون بر مسائل قرآنی بر تمامی مسائل کشور مسلط هستند و به طور قطع حضور افراد اینچنینی در نشست های خانواده قرآنی می تواند تأثیرات بسیاری را برای جامعه به ویژه خانواده حوزویان به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به گیرایی و جذاب بودن کلام حضرت آیت الله نوری همدانی برای مخاطبان، تصریح کرد: جذاب بودن کلام ایشان برگرفته از تحصیلات ایشان در محضر امام خمینی و علامه طباطبایی است.
حجت الاسلام حسینی یگانه بر ضرورت برگزاری نشست های خانواده قرآنی الگوی جامعه اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: نیاز نسل امروز است که بدانند نظام اسلامی یک نظام الهی نشات گرفته از مکتب توحید و قرآن است نه نظامی که از مکاتب مادی گرفته شود و رنگ و بویی از دین در آن دیده نمی شود و برگزاری چنین نشست هایی بار دیگر اصول و ارزش های نظام و انقلاب را به مخاطبان گوشزد می کند.
اعتماد مردم به علما و تأثیر کلام آن ها
وی افزود: اعتماد مردم و به ویژه حوزویان به شخصیت علمی افرادی همچون حضرت آیت الله نوری همدانی موجب می شود که نفوذ کلام و سخن آن ها بیشتر شود و اهداف برگزاری این نشست ها نیز تحقق یابد.
مسؤول دفترسیاسی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه استقبال طلاب از نشست های خانواده قرآنی الگوی جامعه اسلامی خود گویای جذابیت و مؤثر بودن این نشست ها است، ابراز داشت: این جلسات به عنوان جلسات آموزشی برای طلاب است و از آن جا که حوزویان وابستگی بیشتری نسبت به سایر مردم به قرآن دارند آشنایی بیشتر آن ها با قرآن در گرایش آن ها به تفکر و تأمل در ق آن تأثیر بسیاری خواهد داشت.
وی یادآور شد: قرآن کتاب جامعی است که هر چه به آن پرداخته شود بیشتر می توان از آن در مسیر زندگی الگو گرفت لذا پرداختن به چنین موضوعاتی نمی تواند باب ادامه حرکت در مسیر برگزاری چنین نشست هایی را بر ما ببندد.
حجت الاسلام حسینی یگانه بر ارائه آموزش های خانواده قرآنی الگوی جامعه اسلامی به سایر افراد جامعه تأکید کرد و اذعان داشت: امروز نیاز جوامع به ویژه کشورمان به فراگیری آموزش های قرآنی، آشنایی با مؤلفه های قرآنی و نقش قرآن در زندگی احساس می شود لذا برگزاری چنین نشست هایی برای تمامی خانواده ها می تواند در معرفی جامعه ایرانی به عنوان یک جامعه قرآنی به جهانیان مؤثر واقع شود.
وی تأکید کرد: توجه به قرآن و این موضوع که قرآن می تواند به تمامی نیازهای بشر پاسخ دهد یک ضرورت اجتماعی است که امید است در گام های بعد برنامه ای در همین موضوع برای خانواده های ایران اسلامی در نظر گرفته شود.
مسؤول دفتر سیاسی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان با تأکید بر اینکه برخورداری از خانواده های قرآنی به ایجاد یک جامعه قر آنی و حکومت قرآنی می انجامد، خاطر نشان کرد: باید در مراحل بعدی مسائل حکومتی از نگاه قرآن برای طلاب بیان شود.
ارائه موضوعات روز با محوریت آموزه های قرآنی
همچنین، خانم زاهدی، همسر یکی از طلاب که از برنامه های نشست خانواده قرآنی الگوی جامعه اسلامی استفاده کرده است برگزاری این نشست ها را برای خانواده طلاب مفید و سودمند عنوان کرد و گفت: به دلیل اینکه در این جلسات موضوعات روز با محوریت آموزه های قرآنی برای مخاطبان ارائه می شود تأثیر بسیاری در رفتار و کردار خانواده ها خواهد داشت.
وی بر ارائه مسائل زندگی خانواده در این جلسات تأکید کرد و گفت: باید موضوعاتی که بیشتر به مسائل زندگی طلاب و رفتار متقابل و روابط خانوادگی آن ها مربوط می شود در این جلسات مورد توجه قرار گیرند.
زاهدی حضور علما و بزرگان عرصه دین را امری مؤثر در جذب طلاب به حضور در این برنامه ها دانست و اذعان داشت: امید است در جلسات آینده به صورت همه جانبه به موضوعات و مسائل خانوادگی پرداخته شود.
وی تصریح کرد: تحقق خانواده قرآنی و نیل به یک جامعه ای که خانواده های قرآنی در آن بروز و ظهور داشته باشد از اهداف برگزاری این جلسات است که امیدواریم در بلند مدت شاهد دستیابی به این هدف باشیم.
ضرورت برگزاری مستمر نشست های خانواده قرآنی
سیدفاطمه جان علی نژاد، همسر یکی دیگر از طلاب با بیان اینکه این بار سومی است که درنشست های خانواده قرآنی حضور یافته است، اظهار داشت: در تمامی جلسات خانواده قرآنی الگوی جامعه اسلامی به همراه همسر و فرزندانم شرکت می کنم تا همگی بتوانیم با بهره مندی از حضور بزرگان و راهنمایی آن ها، آموزه های قرآن را در زندگی خود پیاده کنیم.
وی با ابراز رضایت از برگزاری این نشست ها، افزود: این نشست ها و مطالبی که در آن ها بیان شده است تأثیر بسیاری در زندگی مان از نظر اخلاقی و رفتاری داشته است.
علی نژاد پیشنهاد کرد زمان برگزاری جلسات به صورت منظم تر و به صورت ماهیانه برگزار شود.
تأکید بر بهره مندی بیشتر از حضور علما در نشست های خانواده قرآنی
خانم دوابی، همسر یکی از طلاب با بیان اینکه در تمام نشست های خانواده قرآنی شرکت کرده است، گفت: برگزاری این نشست ها در زندگی و روابط خانوادگی اعضای خانواده مان مؤثر بوده است از این رو با اعضای خانواده در تمامی جلسات حضور می یابم.
وی بر حضور بیشتر آیات عظام و مراجع تقلید در این جلسات تأکید کرد و ابرازداشت: نشست خانواده قرآنی الگوی جامعه اسلامی که با حضور خضرت آیت الله نوری همدانی برگزار شد پر بارتر از جلسات قبلی بود و امید است در جلسات آینده از بیانات علمای دیگر نیز بهره مند شویم.
دوابی خواستار ادامه سلسله نشست های خانواده قرآنی، الگوی جامعه اسلامی در سایر ماه های سال شد./930/ز502/ص
ارسال نظرات