۰۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۸
کد خبر: ۸۱۹۱۹
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم:

17 غرفه معرفتی در نمایشگاه طلیعه ظهورفعالیت می کنند

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم از فعالیت تعداد 17 غرفه با موضوع معرفتی در نمایشگاه طلیعه ظهور خبرداد.
محمد حسين استاد آقا مدير کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي قم
به گزارش خبرگزاری رسا، محمد حسین استاد با اشاره به تعداد غرفه ها در نمایشگاه خاطرنشان کرد: تعداد 70غرفه در نمایشگاه فعال است که مخاطبین آن، همه گروه های سنی هستند.

وی با بیان این که مسابقات متنوعی برگزار می شود، اظهار داشت: برای این که نمایشگاه صرفا جنبه نمایشی نداشته باشد تعداد 17غرفه معرفتی نیز طراحی شده است، مسابقات آنلاین رایانه ای نیز برگزار و روزانه جوایزی اهدا می شود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم ادامه داد: شبکه رادیویی معارف، استودیوی زنده ای تدارک دیده و برنامه زنده عصرها از این رادیو پخش می شود.

استاد همچنین از برگزاری نشست های تخصصی خبر داد و اظهار داشت: نشست های تخصصی روزانه در جنب نمایشگاه برگزار می شود که ساعت 19 موضوعاتی توسط کارشناسان مطرح و مورد بررسی قرار می گیرد.

وی تاکید کرد: غرفه هایی جهت گسترش مبحث عفاف و حجاب تدارک دیده شده و کارشناسان خانم نیز آماده پاسخگویی به سوالات بانوان هستند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه های ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی عنوان کرد: مجموعا شش جشنواره ملی و دو جشنواره استانی در قالب این ستاد برگزار می شود برنامه هایی نیز در مسجد مقدس جمکران، کانون های فرهنگی و هنری مساجد و محلات در نظر گرفته شده است.

گفتنی است پنجمین نمایشگاه جشنواره ملی فرهنگی هنری طلیعه ظهور تا پنجم مرداد ماه صبح ها از ساعت 9 تا 13 و عصرها از ساعت 17 تا 22 برای بازدید عموم دایر است./917/د102/ص

ارسال نظرات