۲۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۶
کد خبر: ۸۱۰۱۵۴
نماینده ولی فقیه در کاشان:

ملتی که پشتوانه‌اش دعا و اهل بیت است هرگز شکست نمی‌خورد

ملتی که پشتوانه‌اش دعا و اهل بیت است هرگز شکست نمی‌خورد
کاشان- حجت الاسلام والمسلمین حسینی گفت: پیروزی‌های ایران نشان می‌دهد، ملتی که پشتوانه دعا و توکل و ولایت ائمه معصومین (ع) را دارد، هرگز شکست نمی‌خورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کاشان که در مصلی بقیه الله الاعظم این شهرستان برگزار شد، با اشاره به این فرمایش رهبر شهید امام خامنه‌ای (ره) که آمریکا به دنبال بلعیدن کشور‌های منطقه است، گفت: این توطئه دشمن در رفتار‌های استکباری آنها بروز و ظهور دارد.

وی همچنین با واکنش به بیانیه الازهر مبنی بر توصیه به ایران برای عدم تعرض به همسایگان، افزود: دو هزار عالم اهل سنت به این بیانیه پاسخ محکمی دادند و ما نیز تاکید می‌کنیم همسایه باید شرایط همسایگی را رعایت کند.

به گفته وی حضور آمریکایی‌ها در پایگاه‌های کشور‌های خلیج فارس، حتی اگر در کاخ امیرنشین‌ها باشد، هدف مشروع جمهوری اسلامی ایران است.

نماینده ولی فقیه در کاشان عقب‌نشینی ناو هواپیمابر آمریکایی آبراهام لینکلن از خلیج فارس را شکست آمریکا در مقابله با جمهوری اسلامی ایران دانست و اظهار داشت: رسانه‌های بین‌المللی از جمله رویترز، سی‌ان‌ان، خبرگزاری فرانسه و تلگراف، خروج ناو آبراهام لینکلن را ضربه‌ای جبران‌ناپذیر به حیثیت نظامی آمریکا و نماد فروپاشی برتری دریایی غرب ارزیابی کردند.

وی تأکید کرد: این پیروزی‌ها نشان می‌دهد ملتی که پشتوانه دعا و توکل و ولایت ائمه معصومین (ع) را دارد، هرگز شکست نمی‌خورد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی شهادت، شهید سلیمانی را توسط آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی را نشانه دشمنی استکبار با سپاه، بسیج و اطلاعات و امنیت کشور دانست و این شهادت‌ها را به امام زمان (عج) تسلیت گفت.

وی با گرامیداشت مقام شهدای مقاومت به ویژه شهیدان علی‌محمد نائینی و غلامرضا سلیمانی، بر نقش بی‌بدیل آنها در تبیین گفتمان انقلاب اسلامی تاکید کرد.

به گفته وی سردار شهید علی‌محمد نائینی که توسط آمریکا و اسرائیل به شهادت رسید، در عرصه‌های مختلف از جمله عرصه تبلیغ و رسانه نقش‌آفرینی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی در ادامه با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در ارتباط با شهید علی لاریجانی، گفت: ایشان در پیام خود به مناسبت شهادت علی لاریجانی، از این شهید به عنوان فردی هوشمند و توانمند در عرصه‌های نظامی، امنیتی و مدیریتی یاد کرد.

نماینده ولی فقیه در کاشان با ذکر خاطره‌ای از شهید مطهری در باره بلوغ فکری شهید لاریجانی گفت: همسر شهید نقل می‌کند شهید لاریجانی در سن ۲۰ سالگی به اذعان شهید مطهری به بلوغ کامل فکری رسیده بود. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات