۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۷
کد خبر: ۷۹۹۱۴۰

مسابقات فوتسال چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی طلاب بسیجی آغاز شد

مسابقات فوتسال چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی طلاب بسیجی آغاز شد
کاشان- مسابقات فوتسال چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی طلاب بسیجی مدارس علمیه منطقه کاشان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی طلاب بسیجی مدارس علمیه منطقه کاشان از امروز (یکشنبه) در سالن ورزشی امام رضا (ع) دانشگاه پیام نور شهرستان آران و بیدگل آغاز شد.

مسابقات فوتسال چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی طلاب بسیجی مدارس علمیه منطقه کاشان با حضور ۱۱ تیم از مدارس علمیه این منطقه برگزار می‌شود.

در این مسابقات تیم‌های فوتسال مدارس علمیه دارالعلم اسلامی، باب‌العلم اسلامی الف و ب، آیت‌الله یثربی (ره)، امام خمینی (ره)، آیت‌الله مدنی (ره) الف و ب، امام موسی کاظم (ع) بَرزُک، امیرالمؤمنین (ع) و المهدی (عج) الف و ب شهرستان آران و بیدگل با هم به رقابت می‌کنند.

از سه بازی انجام شده روز نخست این رقابت‌ها تیم دارالعلم اسلامی با تیم المهدی (عج) الف یک بر یک مساوی شدند و امتیازان بازی را تقسیم کرد در بازی دوم نیز دو تیم امام خمینی (ره) و المهدی به تساوی دو بر دو رضایت دادند و در بازی سوم تیم آیت‌الله مدنی (ره) الف با چهار گل در برابر تیم امام کاظم (ع) برزک به برتری رسید.

در دمین روز این مسابقات فردا دوشنبه دهم آذر تیم‌های فوتسال باب‌العلم اسلامی الف با آیت‌الله یثربی (ره)، امیرالمؤمنین (ع) آران و بیدگل با المهدی (عج) ب این شهر و باب‌العلم اسلامی ب با آیت‌الله مدنی ب مقابل یکدیگر صف آرایی خواهند کرد.

چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی طلاب بسیجی منطقه کاشان «انتخابی کشوری» با همکاری معاونت امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه علمیه این منطقه و بسیج طلاب شهرستان کاشان با حضور بیش از ۳۱۰ نفر طلبه بسیجی در ۱۰ رشته ورزشی شامل فوتسال، والیبال، فوتبال دستی، دارت، شنا، تکواندو، ووشو، آمادگی جسمانی و تیراندازی با هم به رقابت می‌پردازند. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات