۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰
کد خبر: ۷۹۸۲۷۱
معاون آموزش حوزه علمیه قم خبر داد؛

برگزاری المپیاد علمی با محوریت تاریخ و سیره پیامبر اکرم/شرکت هزار و ۴۸۰ طلبه در این رقابت علمی

برگزاری المپیاد علمی با محوریت تاریخ و سیره پیامبر اکرم/شرکت هزار و ۴۸۰ طلبه در این رقابت علمی
معاون آموزش حوزه علمیه قم از برگزاری المپیاد علمی با محوریت تاریخ و سیره پیامبر گرامی اسلام(ص) خبر داد و گفت: هزار و ۴۸۰ طلبه در این رقابت علمی شرکت کردند.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی اصغر همتیان، معاون آموزش حوزه علمیه قم در گفت‌وگویی با اشاره به برگزاری المپیاد علمی «تاریخ و سیره پیامبر اسلام(ص)» در مسجد امام حسن عسکری(ع) قم اظهار کرد: فلسفه برگزاری این آزمون، گرامیداشت ۱۵۰۰مین سالروز ولادت پیامبر اعظم(ص) است. بر همین اساس تصمیم گرفته شد در بخش‌های مختلف علمی و آموزشی، اهتمام ویژه‌ای نسبت به این مناسبت صورت گیرد.

المپیاد علمی با محوریت تاریخ و سیره پیامبر گرامی اسلام(ص)

وی افزود: المپیاد علمی با محوریت تاریخ و سیره پیامبر گرامی اسلام(ص) امروز به صورت همزمان در سراسر کشور در حال برگزاری است. در قم نیز این آزمون از پایه یک تا پایه ۱۰ و در سه سطح برگزار می‌شود.

معاون آموزش حوزه علمیه قم با اشاره به استقبال گسترده طلاب گفت: ۱۴۸۰ نفر از طلاب قمی در این دوره ثبت‌نام کردند و بحمدالله حضور بسیار خوبی را شاهد هستیم. امیدواریم این اقدام زمینه‌ای برای آشنایی عمیق‌تر طلاب با تاریخ و سیره نبی مکرم اسلام(ص) فراهم کند.

افزایش توجه طلاب به تاریخ اسلام با برگزاری آزمون‌های علمی حوزه

حجت‌الاسلام والمسلمین همتیان با اشاره به نقش آزمون‌های علمی در ارتقای سطح مطالعات طلاب، اظهار کرد: این آزمون‌ها در حوزه علمیه بهانه‌ای ارزشمند برای گسترش مطالعه و پژوهش در تاریخ اسلام است.

وی اضافه کرد: چه‌بسا یک طلبه در سال‌های ابتدایی تحصیل خود با مطالعه بیشتر درباره تاریخ پیامبر اسلام(ص)، به این عرصه علاقه‌مند شود و مسیر علمی آینده‌اش را در حوزه سیره و سنت نبوی دنبال کند.

معاون آموزش حوزه علمیه قم با قدردانی از حضور گسترده طلاب، افزود: با وجود اینکه این برنامه پیش از ایام فاطمیه برگزار شد، استقبال طلاب بسیار مطلوب و امیدبخش بود. امیدواریم هر سال توجه حوزه‌های علمیه و فضای علمی کشور به سنت نبوی بیش از پیش گسترش یابد.

ارسال نظرات