۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲
کد خبر: ۷۹۳۹۸۸
نماینده ولی‌فقیه در لرستان: 

ساده‌زیستی در ازدواج زمینه‌ساز آرامش و برکت در زندگی مشترک است

ساده‌زیستی در ازدواج زمینه‌ساز آرامش و برکت در زندگی مشترک است
لرستان- نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان با تأکید بر ضرورت ترویج ازدواج آسان گفت: خانواده‌هایی که زندگی خود را بر پایه ایمان، صداقت و سادگی بنا می‌کنند، از استحکام و آرامش بیشتری در زندگی برخوردار خواهند بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم‌آباد، آیین رزمایش «پیوند مهر» و اهدای ۱۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان لرستانی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، و جمعی از خیران و نیکوکاران در حسینیه ثارالله سپاه ناحیه خرم‌آباد برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی در این آیین با تبریک پیوند مهر به نوعروسان، اظهار داشت: ازدواج از اصلی‌ترین ارزش‌ها در اسلام است و پایه تشکیل خانواده و در نتیجه اساس سلامت جامعه به شمار می‌رود؛ بدون ازدواج خانواده‌ای شکل نمی‌گیرد و بدون خانواده نیز جامعه‌ای سالم پدید نخواهد آمد.

وی با قدردانی از فعالیت‌های بنیاد خیریه آبشار عاطفه‌ها، افزود: این بنیاد یکی از نهادهای مردمی و موفق در عرصه کارهای خیر است که با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از همکاران خود در استان و حمایت خیران دلسوز، خدمات ارزشمندی را به اقشار مختلف ارائه می‌دهد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به ضرورت ساده‌زیستی در ازدواج خاطرنشان کرد: متأسفانه در برخی موارد خود ما ازدواج را دشوار کرده‌ایم؛ فهرست‌های طولانی جهیزیه و تجمل‌گرایی‌های بی‌مورد، موجب سختی و تأخیر در ازدواج جوانان شده است. باید با ترویج فرهنگ قناعت و سادگی، این گره‌ها را باز کرد تا ازدواج به امری آسان و در دسترس برای جوانان تبدیل شود.

وی ادامه داد: ازدواج‌های ساده و صادقانه، استحکام بیشتری دارند؛ تجربه نشان داده زوج‌هایی که زندگی خود را بر پایه ایمان، صداقت و تلاش مشترک آغاز کرده‌اند، در مسیر زندگی آرام‌تر و موفق‌تر هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش صداقت در روابط خانوادگی، اظهار داشت: سه جایگاه در زندگی وجود دارد که انسان نمی‌تواند در آن فریب‌کار باشد؛ در برابر خداوند متعال، در برابر خویشتن و در برابر همسرش. صداقت در این سه محور، راز آرامش، اعتماد و پایداری در زندگی مشترک است.

وی در پایان با قدردانی از خیران و دست‌اندرکاران بنیاد خیریه آبشار عاطفه‌ها تصریح کرد: خداوند پاداش نیکوکاران را در دنیا و آخرت محفوظ می‌دارد. از خداوند متعال می‌خواهم زندگی تمام نوعروسان و دامادان را سرشار از صفا، محبت، صداقت و آرامش قرار دهد.

ارسال نظرات