۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۸
کد خبر: ۷۹۲۰۷۷
حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر:

جهاد امروز امت اسلام در برابر استکبار و صهیونیسم جهانی است

جهاد امروز امت اسلام در برابر استکبار و صهیونیسم جهانی است
حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر با بیان اینکه امروز مشق اصلی مسلمانان، جهاد در برابر استکبار و صهیونیسم جهانی است، تأکید کرد: امت اسلام هرگز به خود اجازه نمی‌دهد در برابر دشمن لباس ذلت بپوشد و جهاد را وسیله‌ای برای عزت، اقتدار و تحقق آموزه‌های الهی می‌داند.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید جلال رضوی‌مهر در آیین رونمایی از کتاب آیات‌الاحکام؛ جهاد و دفاع در اسلام که روز سه شنبه اول مهرماه در سالن شهید دهقانی خبرگزاری رسا برگزار شد با اشاره به هفته دفاع مقدس، یاد و خاطره‌ی شهدای نهضت اسلامی و انقلاب، شهدای ترور، شهدای سلامت، شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم را گرامی داشت.

وی با تأکید بر اینکه مباحث فقهی و قواعد فقهی مربوط به جهاد در این کتاب برگرفته از درس خارج حضرت آیت‌الله نوری همدانی است، بیان داشت: توفیق حضور در این دروس و بهره‌گیری از مباحث ارزشمند ایشان، نعمتی بزرگ برای اینجانب بوده و بخشی از آیات الاحکام پیش‌تر تنقیح شده‌اند و اکنون در کتاب جهاد و دفاع در اسلام در این کتاب گردآوری و تنظیم شده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر در ادامه، ساختار کتاب را معرفی کرد و گفت: این کتاب در شش بخش و مجموعاً ۶۷۷ صفحه تنظیم شده است. فصل نخست به تبیین جایگاه جهاد در فقه و فلسفه ضرورت آن اختصاص دارد و در ۲۳۸ صفحه، با بهره‌گیری از آیات و روایات تدوین شده است. همچنین آیات الاحکام پیش‌تر در دو جلد مستقل چاپ شده و تجدید چاپ گردیده‌اند که در این اثر نیز آورده شده‌اند تا در دسترس اهل علم و بحث قرار گیرد.

جهاد امروز امت اسلام در برابر استکبار و صهیونیسم جهانی است

مؤلف کتاب در توضیح فصل‌های اثر خود بیان داشت: فصل دوم به بررسی عمر و شرایط جهاد و مجاهدان با استناد به آیات قرآن کریم، منابع معتبر و مستندات روایی اختصاص یافته است.

وی در ادامه افزود: فصل سوم به شیوه‌های جهاد پرداخته و تحلیل آیات همراه با روایات مرتبط در آن ارائه شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر ابراز کرد: فصل چهارم به وظایف جهادگران اختصاص دارد و پیش‌تر این فصل به محضر بزرگان و مراجع عظام تقدیم شده و اصلاحات لازم در آن اعمال شده است.

وی در ادامه به موضوع جهاد فی سبیل الله پرداخت و خاطرنشان کرد: فصل پنجم به هجرت و پیوند آن با جهاد فی سبیل‌الله پرداخته شده و در تدوین آن از آثار مرحوم علامه بحرالعلوم بهره‌برداری شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر خاطر نشان کرد: فصل ششم نیز به فضیلت و مقام مجاهدان در راه خدا اختصاص یافته و جایگاه والای آنان در مسیر دفاع از دین و اسلام مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه امروز مشق اصلی مسلمانان جهاد در برابر استکبار و صهیونیسم جهانی است، تأکید کرد: امت اسلام هرگز به خود اجازه نمی‌دهد در برابر دشمن لباس ذلت بپوشد و جهاد را وسیله‌ای برای عزت، اقتدار و تحقق آموزه‌های الهی می‌داند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر این اثر را به ارواح مطهر شهدای بزرگ مقاومت، از جمله سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس، شهید ابووَهب و شهید همدانی تقدیم کرد و افزود: تاکنون ۲۸ عنوان کتاب آماده شده که حدود ۲۲ یا ۲۳ اثر به چاپ رسیده و بقیه نیز در دست انتشار است و همه اینها از الطاف الهی و برکات اهل‌بیت علیهم‌السلام بوده است.

وی در پایان از عنایت حضرت آیت‌الله نوری همدانی و همکاری حجت‌الاسلام والمسلمین شمس و از همه بزرگواران، اساتید و طلاب حاضر که در این جلسه صمیمانه حضور به هم رسانده اند تشکر کرد.

جهاد امروز امت اسلام در برابر استکبار و صهیونیسم جهانی است

گفتنی است در پایان این مراسم، از کتاب «آیات‌الاحکام؛ جهاد و دفاع در اسلام» با حضور آیت‌الله فقیهی و جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه رونمایی انجام گرفت.

ارسال نظرات