۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۹
کد خبر: ۷۹۰۹۰۵
امام جمعه بناب:

مسئولان به جای افتتاح پروژه‌ها، موانع تولید را برطرف کنند

مسئولان به جای افتتاح پروژه‌ها، موانع تولید را برطرف کنند
تبریز- آیت الله سیدی با اشاره به حضور وزرا و مسئولان در این شهرستان برای افتتاح چند طرح تولیدی، گردشگری و خدماتی گفت: این حضور‌ها نباید صرفاً به مراسم افتتاح محدود شود، بلکه لازم است موانع اداری و مشکلات پیش‌روی تولید نیز شناسایی و رفع گردد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آذربایجان شرقی، آیت الله سیدباقر سیدی بنابی، نماینده مجلس خبرگان رهبری در استان و امام جمعه شهرستان بناب امروز در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته اظهار داشت: متأسفانه بروکراسی‌ های پیچیده اداری، مانع جدی در مسیر سرمایه‌گذاری هستند و همین موضوع موجب شده برخی سرمایه‌ گذاران بومی تمایلی به ادامه فعالیت در شهرستان نداشته و ناچار به مهاجرت به دیگر استانها شوند.

وی با اشاره به بخشی از بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب خطاب به دولتمردان گفت: معظم‌له تأکید کردند که مسئولان باید روایت‌گر توانمندی‌ ها و ظرفیت‌ های داخلی باشند، اما متأسفانه برخی از مدیران تنها ضعف‌ ها را بازگو می‌کنند، در حالی که وظیفه اصلی آنان رفع این مشکلات است.

امام جمعه بناب افزود: اگر در جنگ روایت‌ ها بتوانیم دستاورد ها و توانمندی‌ های داخلی را به‌درستی بازتاب دهیم، اعتماد به نفس و امیدواری در جامعه افزایش خواهد یافت.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: به برکت انقلاب اسلامی، ایران امروز کشوری مستقل و متکی بر توان داخلی است و اداره آن وابسته به هیچ قدرت خارجی نیست.

آیت الله سیدی همچنین با تأکید بر لزوم مشارکت مردم در «جشن عاطفه‌ها» در آستانه بازگشایی مدارس تصریح کرد: نظام آموزش و پرورش باید بر پایه تربیت عمیق و اصولی دانش‌ آموزان برنامه‌ ریزی شود و ورود مسائل و منازعات سیاسی به این عرصه نه‌ تنها کمکی نمی‌کند، بلکه مانع تحقق اهداف تعلیم و تربیت خواهد بود.

وحید نستوهی
ارسال نظرات