۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸
کد خبر: ۷۸۹۴۷۲
آیت الله کعبی در گفت‌وگو با رسا تأکید کرد؛

پاسداری از اتحاد ملی؛ وظیفه مسئولان و مردم/ بیانیه جبهه اصلاحات، صحبت از زبان دشمن بود

پاسداری از اتحاد ملی؛ وظیفه مسئولان و مردم/ بیانیه جبهه اصلاحات، صحبت از زبان دشمن بود
عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری ضمن تبیین وظایف خطیر مسئولان و نخبگان در پاسداری از وحدت ملی، به شدت بیانیه‌ تفرقه‌افکنانه مدعیان اصلاح‌طلبی را محکوم و تصریح کرد: این بیانیه چراغ سبزی برای دشمنان در جهت تضعیف نظام است.

آیت‌الله عباس کعبی، عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری، در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، به تحلیل ابعاد رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب مبنی بر وحدت ملی و حمایت از قوای سه‌گانه و نیروهای مسلح پرداخت و گفت: فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب مبنای الهی دارد؛ وحدت، اتحاد الهی و عمل به فرمان الهی است که ملت را متحد، یکپارچه و به هم فشرده می‌کند و این وحدت، قدرت الهی و مایه اقتدار است و باعث پیروزی بر دشمنان می‌شود.

وحدت ملی؛ سدی مستحکم در برابر توطئه‌های دشمن

وی با بیان اینکه وظیفه آحاد مردم، نخبگان، دولتمردان و مسئولان این است که از این اتحاد مقدس ملی صیانت کنند، تصریح کرد: این صیانت در چارچوب اتحاد مقدس و حتی در تحلیل و نوآوری و گذاشتن دیدگاه‌های متفاوت در مسائل مهم نیز اشکال ندارد، همان‌طور که رهبر معظم انقلاب حکیمانه و دلسوزانه تأکید فرمودند، سلیقه متفاوت نباید منجر به فاصله از مبانی و اصول انقلاب اسلام شود.

پاسداری از وحدت؛ مسؤولیت دولتمردان و آحاد مردم

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری ابراز داشت: نکته دیگر و بسیار مهم این است که مبنا و ملاک وحدت، عملیاتی بودن و تأمین فرمان‌های راهبردی رهبر معظم انقلاب است، ایشان در پیامی به مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهدای حماسه اقتدار ملی و جنگ تحمیلی دوم، یک تقسیم کار ملی را انجام دادند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار کرد: باید این اتحاد سبب حفظ نظام، تقویت نظام، تثبیت دین، حل مشکلات مردم و بالا رفتن سطح رضایتمندی عمومی شود و همچنین رهبر معظم انقلاب توصیه راهبردی کردند که جهاد در چارچوب تقویت اصول نظام اسلامی انجام شود.

وی در ادامه با اشاره به نقش رسانه‌ها و نخبگان و علما در تقویت وحدت ملی، تصریح کرد: رسانه‌ها، نویسندگان و نخبگان باید مرز میان نقد و تخریب را رعایت کنند؛ تخریب مبانی و راهبردهای کلان حفظ نظام، باعث سوء استفاده دشمن می‌شود.

تمرکز دشمن بر تفرقه ملت ایران پس از جنگ ۱۲ روزه

آیت الله کعبی پروژه اصلی دشمن پس از جنگ ۱۲ روزه را اختلاف‌افکنی در میان مردم دانست و تصریح کرد: چون دشمنان در جنگ 12 روزه شکست خوردند راهکار مقابله با نظام اسلامی ایران را ایجاد تفرقه و انشقاق در میان مردم می دانند.

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: همان گونه که رهبر معظم انقلاب تأکید کردند دشمنان امیدی به جنگ نظامی ندارند؛ ما نیز باید از اتحاد مقدس خود پاسداری کنیم، همان گونه که از دولت و از رهبری حمایت می‌کنیم، انتظار این است که دولت ما تلاش هایی بی‌وقفه داشته باشد، البته جامعه قدردان تلاش دولتمردان است.

وی با بیان اینکه دشمنان در برابر ملت ایران نمی‌توانند از پروژه اختلاف‌افکنی نتیجه‌ای بگیرند، تصریح کرد: ملت ایران متحد، بسیجی و هوشمند است و در مقابل دشمن یکپارچه و متحد عمل می‌کند و همچنین از دولتمردان و مسئولان انتظار می‌رود صیانت از وحدت و تبدیل کردن آن به سد فولادین دفاعی نفوذناپذیر را در دستور کار قرار دهند.

بیانیه اصلاح‌طلبان؛ چراغ سبز به دشمن

آیت الله کعبی با بیان اینکه برخی با سخنان و بیانیه‌های خود در خلاف رهنمودهای رهبری انقلاب عمل می کنند و به وحدت ملی خدشه وارد کردند، افزود: برخی صحبت‌ها و بیانیه‌ها در حقیقت به معنای صحبت کردن بر علیه جمهوری اسلامی و علیه اصول انقلاب اسلامی است، این خط قرمز باید مورد توجه همگان واقع شود.

وی با انتقاد صریح از بیانیه ضد وحدت جبهه اصلاحات، ابراز داشت: آن بیانیه مدعیان اصلاح‌طلبی توسط خود اصلاح‌طلب‌ها محکوم شد. ما نباید در قالب تفرقه‌افکنی بیانیه بدهیم که گوش به فرمان آمریکا و صهیونیست‌ها باشد، صدور این گونه بیانیه ها یک نوع چراغ سبزی به آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها برای طراحی و تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی و گذر از ولایت فقیه و نظام است.

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: این بیانیه به گونه‌ای تنظیم شده که انگار قهر ملی وجود دارد و ما باید دوباره بنشینیم و از نو پارادایم جمهوری را که بر اساس قدرتی که کسب کردیم بازنویسی کنیم؛ هیچ عاقلی نمی‌آید بر علیه خودش این کار را انجام دهد.

آیت الله کعبی در پایان سخنانش اظهار کرد: متأسفانه برخی از افراد و جریان ها از زبان دشمن صحبت می‌کنند و این بیانیه تفرقه‌افکنانه مدعیان اصلاح‌طلبی به شدت توسط ملت ایران محکوم شده است.

ارسال نظرات