روایت اقدامات خانه طلاب جوان در خدمت رسانی به آسیب دیدگان حملات صهیونیست ها

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، در روزهایی که تهران طعم تلخ جنایت و تجاوز را چشید و بخشی از پایتخت زیر ضربات کور و تروریستی دشمنان قرار گرفت، این بار نیز طلاب جوان لباس خاکی را بر قامت خود پوشاندند و بیدرنگ به میدان آمدند. خانه طلاب جوان که در سالهای گذشته در بزنگاههای بحران اجتماعی و امنیتی خوش درخشیده بود اینبار نیز با همراهی گروههای جهادی و نهادهای مردمی در سه محور عمده به کمک آسیبدیدگان شتافت.
پاکسازی مناطق آسیبدیده
در نخستین گام گروههای جهادی خانه طلاب جوان با سازماندهی نیروهای داوطلب و همکاری مدیریت بحران شهری در بیش از ده نقطه از مناطق مورد حمله حضور یافتند. این گروهها به تخلیه نخالهها، بیرونآوردن وسایل زیر آوار و آمادهسازی دوباره منازل برای بازگشت ساکنان پرداختند. حضور طلبهها در کنار مردم بیهیچ تبلیغ و هیاهویی از جلوههای زیبای اتحاد اجتماعی و تعهد دینی در لحظات دشوار بود؛ همان سنت دیرپای روحانیت که از میدان مین تا میدان آوار، مرد میدان باقی میماند.
ایستگاه صلواتیِ فرهنگی
در گام دوم خانه طلاب جوان با همکاری مدرسه علمیه مروی اقدام به برپایی ایستگاهی فرهنگی ـ خدماتی در خیابان ناصرخسرو نمود. این ایستگاه که هم محل پذیرایی از رهگذران بود و هم نمایشگاهی از تصاویر و روایات حادثه با برپایی میزهای گفتوگو و مشاوره دینی بستری برای شنیدن، تسلیدادن و تقویت روحیه اجتماعی فراهم کرد. طلبهها در این میدان نه صرفاً به توزیع شربت و خرما پرداختند بلکه به گفتوگو با مردم، تحلیل حادثه، پاسخگویی به سؤالات و رفع شبهات نیز اهتمام ورزیدند؛ اینگونه بود که ایستگاه صلواتی به مکانی برای بازسازی روانی و معنوی مردم بدل شد.
دلجویی از خانوادههای شهدا
محور سوم فعالیتهای خانه طلاب جوان دلجویی از خانوادههای شهدای حمله اخیر بود؛ شهدایی که برخی از آنان به دلایل امنیتی و شرایط خاص بدون تشییع عمومی به خاک سپرده شدند. روحانیون جهادگر با حضور در منازل این عزیزان با خانوادههای داغدیده همسخن شدند، یاد و نام شهید را گرامی داشتند و فضای منزل را با آیات تسلیت و صبر قرآنی نورانی ساختند. این حضور بیریا، مرهمی بود بر دلهایی که در غمِ عزیزانشان تنها مانده بودند.
فعالیتهای خانه طلاب جوان در این روزها جلوهای دیگر از روحانیت میدانی و مسئول در تراز انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت؛ روحانیتی که در دل جامعه، کنار مردم با مردم و برای مردم حضور دارد. تجربه این روزها نشان داد که طلاب میتوانند و باید در عرصههای اجتماعی، فرهنگی و امدادی نقشآفرین باشند نهتنها به عنوان مبلّغان معارف بلکه به عنوان الگوهای عینی زیست مؤمنانه و مجاهدانه.
امروز بیش از گذشته جامعه ما به این چهره از روحانیت نیاز دارد؛ چهرهای که هم در صفوف نماز جماعت حضور دارد و هم در صفوف جهاد خدمت. خانه طلاب جوان با این اقدامات بار دیگر اثبات کرد که این نسل از طلاب، نه نسل انفعال و بیعملی بلکه وارثان حقیقی سلوک انقلابی امام و شهدا هستند.