۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۱
کد خبر: ۷۸۱۸۳۹
مدیر جامعه‌الزهرا مطرح کرد؛

مسئولیت سنگین طلاب در حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

مسئولیت سنگین طلاب در حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت
سرکار خانم برقعی در دیدار با جمعی از بانوان طلبه که از خانواده‌های معظم شهدا هستند، مسئولیت سنگین طلاب در حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را مورد توجه قرار داد.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت همراه در سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها حضور یافتند و با جمعی از طلاب ایرانی و بین‌الملل سرا که از خانواده‌های معظم شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم و مقاومت هستند، دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار، جناب آقای محمود خالقی دوست و همرزم شهید حاج قاسم سلیمانی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین هادی اندیشه مدیرکل حوزه مدیریت، جناب آقای حسین حدادی فام معاون منابع انسانی و پشتیبانی، سرکار خانم معصومه شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی، سرکار خانم فاطمه ضرابی مدیرکل مرکز امور طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و جمعی از مدیران حضور داشتند.

در ابتدای این دیدار، طلاب خانواده شاهد سرا به بیان خاطراتی از شهدای والامقام به نقل از خانواده‌های خود پرداختند و اخلاص، حفظ آبروی مردم، دینداری، از خودگذشتگی، توجه به قرآن و نهج‌البلاغه، صداقت، امانتداری و غیره را از جمله ویژگی‌های شهدا برشمردند و رشادت‌های مادران و همسران شهدا را پس از شهادت پسران و همسرانشان در این مسیر ارزشمند خواندند.

مسئولیت سنگین طلاب در حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت/ یاد شهدا را در قالب‌های نوین و تأثیرگذار به نسل امروز منتقل کنیم

در این مراسم، مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام رضا علیه‌السلام و همچنین شهادت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت، به بیان نکاتی درباره اهمیت تداوم راه شهدا پرداخت.

خانم برقعی با تأکید بر مسئولیت سنگین طلاب در حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، افزود: در روایات آمده شهید تا هفتاد نسل خود را شفاعت می‌کند. وقتی شهیدان، شاهد ادامه راهشان از سوی ما باشند، خوشحال و شادند؛ بنابراین وظیفه ماست که یاد شهدا را در قالب‌های نوین و تأثیرگذار به نسل امروز منتقل کنیم.

مدیر جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها با دعوت از طلاب برای ثبت و مستندسازی خاطرات، وصیت‌نامه‌ها و گفت‌وگوهای خانواده شهدا، گفت: شما بهترین افراد برای ترویج این معارف هستید. با تولید کلیپ، موشن‌گرافی و بهره‌گیری از ظرفیت فضای مجازی، باید شهدای خود را به جامعه معرفی کنید.

وی در پایان با یادآوری فداکاری‌های شهدا، نقش بی‌بدیل خون شهدا را در اقتدار امروز جمهوری اسلامی یادآور شد و گفت: اگر امروز ایران با اقتدار در مقابل قدرت‌های جهانی ایستاده، به برکت خون شهداست. ان‌شاءالله همه ما با عمل به راه شهدا، مورد شفاعت آنان و عنایت امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف قرار بگیریم.

شهدا زنده‌اند و به ما توجه دارند/ نگاه شهدا به بازماندگان و رهروان مسیرشان

جناب آقای محمود خالقی، از دوستان و همرزمان شهید حاج قاسم سلیمانی نیز با حضور در جمع خانواده‌های شهدا و علاقه‌مندان به فرهنگ ایثار و شهادت، به بیان خاطرات و نکاتی ارزشمند از دوران جنگ تحمیلی و شخصیت شهدا پرداخت.

خالقی با اشاره به سفر اخیر خود به مناطق عملیاتی جنوب کشور، از بازدید میدانی با همرزمان سابق و فرماندهان لشکری در مهران تا آبادان یاد کرد و افزود: این سفر موجب زنده شدن خاطرات جبهه و دیدار با دوستان قدیمی شد؛ لحظاتی که هم نوستالژیک بود و هم معنوی.

وی در ادامه با اشاره به نگاه شهدا به بازماندگان و رهروان مسیرشان، گفت: طبق وعده قرآن کریم، شهدا زنده‌اند و از اعمال ما آگاهند. یکی از خوشحالی‌های شهدا، دیدن استمرار مسیرشان توسط نسل‌های بعدی است. این پیوستگی و وفاداری به مسیر نورانی شهدا، عامل دلگرمی و نشاط روح آنان در عالم برزخ است.

خالقی تأکید کرد: نباید اجازه داد مسیر شهدا در دل‌ها کمرنگ شود و نسل جدید باید همچنان در خط امام و رهبری حرکت کند.

دوست و همرزم شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: حضور خانواده‌های شهدا، فرزندان و نوادگان آن‌ها در این مسیر، نشان از تداوم روح ایثار در جامعه دارد.

خالقی در بخش دیگری از سخنان خود، به خاطره‌ای از شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: حاج قاسم شدیداً به حیات برزخی شهدا باور داشت و معتقد بود که شهدا همچنان در حال اثرگذاری بر جامعه‌اند. او می‌گفت گاه لبخند رضایت یک فرزند شهید، از هزاران نماز شب ارزشمندتر است.

در انتهای این دیدار، هدایای معنوی از سوی سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و جناب آقای خالقی دوست و همرزم شهید سلیمانی به طلاب خانواده شاهد اهدا شد.

ارسال نظرات