گوشهای از شرارتهای سرتیم عملیاتی جیشالظلم

شرور معدوم، ولی محمد محمدزهی (شه بخش) معروف به «ولیوک» در استان سیستان و بلوچستان از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۰ عضو باند قاچاق مسلحانه مواد مخدر بوده و تا پیش از به هلاکت رسیدن با گروهک های تروریستی همکاری داشته و عامل شهادت ۷ نفر و جراحت ۵ نفر بوده است.
سال ۱۳۹۳ اقدام به شهادت دو نفر راننده در محور بزمان - ایرانشهر و به آتش کشیدن تانکر حامل سوخت با هدایت گروهک کرده بود.
سال ۱۳۹۶ با نیروهای انتظامی در حین انتقال محموله مکشوفه مواد مخدر درگیر شد و یکی از کارکنان فراجا را به شهادت رساند و ۵ نفر دیگر را هم مجروح کرد.
تیراندازی به سمت پاسگاه انتظامی قلعه بید پس از وقوع آشوب در مرز شمسر شهرستان سراوان، سال ۱۳۹۹ تیراندازی به سمت پاسگاه انتظامی قلعه بید با خط دهی صورت پذیرفته توسط گروهک و شهادت یک نفر از فراجا با شلیک مستقیم، حمله به پاسگاه قلعه بید با هدف تصرف پاسگاه و تیراندازی سنگین به سمت مامورین در سال، شرکت در حمله مسلحانه سال ۱۴۰۱به پاسگاه انتظامی جهان آباد و پرتاب نارنجک به سمت پاسگاه و پشتیبانی و هدایت تعداد ۶ نفر از اتباع غیر مجازعضو گروهک تروریستی جیش العدل و حمله به کلانتری ۱۶ شهر زاهدان، حمله به نیروهای بسیجی طرح امنیت خط ریل آهن زاهدان - خاش و شهادت دو نفر از بسیجیان طرح امنیت در سال ۱۴۰۲ از جمله اقدامات جنایتکارانه این شرور معدوم است.
حمله به پاسگاه انتظامی قلعه بید که در این درگیری یک نفر سرباز وظیفه شهید و جانشین پاسگاه مجروح شد و همچنین تیراندازی به سمت محل اخذ رای انتخابات ریاست جمهوری در منطقه کورین با هدف اخلال در روند رای گیری از دیگر اقدامات شرور معدوم، ولی محمد شه بخش در سال ۱۴۰۳ بود.
وی که سر تیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش الظلم است سحرگاه امروز در ادامه رزمایش عملیاتی شهدای امنیت در اجرای سلسله اقدامات اطلاعاتی عملیاتی، رزمندگان قرارگاه قدس و با مشارکت و همکاری اداره کل اطلاعات و فراجا و مردم و معتمدین منطقه، در بخش کورین شهرستان زاهدان، به هلاکت رسید.