۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸
کد خبر: ۷۷۹۱۱۴
حجت‌الاسلام نیری در گفتگو با رسا تشریح کرد؛

جزئیات برگزاری دومین اجلاسیه مدیران مجمع حکمت اسلامی در شیراز

جزئیات برگزاری دومین اجلاسیه مدیران مجمع حکمت اسلامی در شیراز
فارس-حجت الاسلام نیری در گفت و گو با رسا به تشریح برنامه های دومین اجلاسیه مدیران مجمع عالی حکمت اسلامی کشور به میزبانی استان فارس و حرم مطهر احمد ابن موسی الکاظم(ع) پرداخت.

حجت الاسلام جواد نیری مدیر شعبه مجمع عالی حکمت اسلامی در استان فارس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس ، به تشریح برنامه های دومین اجلاسیه مدیران مجمع عالی حکمت اسلامی کشور به میزبانی استان فارس و حرم مطهر احمد ابن موسی الکاظم(ع) پرداخت.

 وی اظهار داشت: اولین اجلاسیه مدیران در آستان قدس رضوی و در جوار حرم مطهر حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) برگزار شد و تصمیم گرفته شد که دومین اجلاسیه در جواز حرم مطهر احمد ابن موسی(ع) برگزار گردد.

حجت الاسلام نیری گفت: این همایش روزهای پنجشنبه و جمعه در قالب سه نشست نیمروزه برقرار می شود ، صبح پنجشنبه افتتاحیه با پیام عارف و حکیم و فیلسوف گرانقدر حضرت آیت الله جوادی آملی شروع شد و سخنرانان افتتاحیه نیز حضرات آیت فیاضی، دژکام و بهشتی هستند.

وی ادامه داد: مجمع عالی حکمت اسلامی اصلی که هیئت موسس آن حضرات آیات جوادی آملی، سبحانی و مصباح بودند که مرکز اصلی در قم مستقر است و در استان های فارس، اصفهان، کرمانشاه، همدان و مشهد دارای شعب می باشد.

مدیر شعبه مجمع عالی حکمت اسلامی فارس خاطرنشان کرد: در این اجلاسیه ابتدا فعالیت‌های انجام شده شعب استان ها توسط اعضا گزارش داده می شود و بعد از آن نقشه راه پیش روی مجمع عالی حکمت اسلامی مورد بررسی قرار می گیرد.

حجت الاسلام نیری اظهار داشت: مجمع حکمت اسلامی در واقع متکفل مباحث حکمتی، مباحث فلسفی، مباحث کلامی و عرفانی است که به همت بزرگان علوم عقلی تشکیل شد.

وی افزود: در مجمع عالی حکمت اسلامی اندیشه ورزی، فلسفه ورزی می شود و در حوزه آموزش در حوزه پژوهش و تدوین متون حکمی و فلسفی فعال هایی صورت می گیرد و همچنین کتاب‌هایی را که چاپ شده در قالب نمایشگاه کتاب با عنوان مستقل مجمع حکمت عرضه می کند. 

حجت الاسلام نیری یادآور شد: این مجمع متکفل مباحث فلسفی در ایران بوده که به دنبال نهادینه سازی بنیان عقلانی حکمرانی و بنیان اندیشه ورزی در جامعه است.

مدیر شعبه مجمع عالی حکمت اسلامی فارس اذعان کرد: شهر شیراز در مباحث عقلی و فلسفی مکتب دارد و معروف به مکتب شیرازی است و در حکمت متعالیه که در واقع پیوند عرفان و فلسفه است، خورشید درخشانش ملاصدرا هست که مدرسه علمیه خان محل تدریس و محل تحصیل ایشان بوده است.

وی شیراز را در مباحث حکمی، فلسفی و عرفانی جز سرآمدان دانست و اظهارداشت: برای بزرگداشت فیلسوف نامدار صدرالمتالهین، اعضای این اجلاسیه از محل تحصیل و تدریس ملاصدرا در مدرسه علمیه خان بازدید خواهند نمود.

 

ارسال نظرات