۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۷
کد خبر: ۷۷۵۷۵۰
آیت الله کعبی مطرح کرد؛

صف آرایی دو جبهه حق و باطل در تشییع سید مقاومت + فیلم

صف آرایی دو جبهه حق و باطل در تشییع سید مقاومت + فیلم
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار کرد: در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله و سیّدهاشم صفی‌الدین، دو جبهه در برابر هم صف‌آرایی کرده‌اند: جبهه جنگ جهانی که حتی از جنازه شهید نصرالله هم می‌ترسد و جبهه تجدید میثاق جهانی با او.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله عباس کعبی عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری که برای حضور در مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر رهبران شهید مقاومت به بیروت سفر کرده، در گفت‌وگو با خبرنگار رسانه KHAMENEI.IR  تصریح کرد: پیوند ملّت لبنان و ملّت ایران از دیرباز بر پایه آموزه‌های اسلام ناب محمدی و مکتب اهل بیت (ع) شکل گرفته و به‌ویژه در دوران صفویه، علمای جبل عامل لبنان، مانند محقق کرکی، عاملی و شیخ بهایی، با حضور در ایران به نقش‌آفرینی در تمدن اسلامی پرداختند و این ارتباط دوسویه بود. 

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در سایه مکتب امام خمینی رحمه‌الله، با تولد حزب‌الله لبنان و مقاومت اسلامی، این پیوند عمیق‌تر شد و ایران اسلامی به‌عنوان محور مقاومت، مرزهای جدیدی تولید کرد به عنوان مرز مقاومت که الهام‌بخش حزب‌الله لبنان بود. 

وی افزود: شهید سیدحسن نصرالله، فارغ‌التحصیل مکتب عاشورا در مدرسه بزرگ امام خمینی و امام خامنه‌ای، به‌عنوان رهبری بین‌المللی، پرچم مقاومت اسلامی را برافراشته نگه داشت.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار کرد: امروز در مراسم تشییع این دو شهید بزرگ اسلام، سیّدحسن نصرالله و سیّدهاشم صفی‌الدین، دو جبهه در برابر هم صف‌آرایی کرده‌اند: جبهه جنگ جهانی که حتی از جنازه شهید نصرالله هم می‌ترسد و جبهه تجدید میثاق جهانی با او.

آیت الله کعبی تأکید کرد: این روز، نقطه عطفی تاریخی و یوم‌اللهی در مسیر مقاومت است به‌گونه‌ای که مزار شهید سیّدحسن نصرالله هرسال شاهد تجدید بیعت جمهور مقاومت و آزادی‌خواهان جهان با شهید نصرالله خواهد بود. 

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: این مزار بستری فراهم خواهد کرد برای مراسمی مثل یک مراسم اربعین گسترده که به اعتقاد ما، زمینه‌ساز ظهور منجی عالم بشریت، حضرت بقیه‌الله الاعظم(عج) می‌گردد.

تعداد بازدید : 1
میثم صدیقیان
ارسال نظرات