۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۳
کد خبر: ۷۷۴۳۳۰

قدرت انقلاب اسلامی ناشی از توکل به خدا و اراده مردم است

قدرت انقلاب اسلامی ناشی از توکل به خدا و اراده مردم است
نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی، گفت: قدرت انقلاب اسلامی ناشی از توکل به خدا و اراده مردم است.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی امروز در همایش گرامیداشت دهه فجر در مسجد جامع اسفراین، اظهار داشت: خدا هر جا استقامت مردم را ببیند٬ از مردم در مقابل همه هجمه‌ها حمایت می‌کند.

وی افزود: در تمام قصص قرآنی آنجا که مردم از خدا نصرت و پیروزی را خواستند، خدا آنان را عزیز و بزرگ کرده است. ایمان مومنین به خدا مهم‌ترین عامل پیروزی است و توکل به خدا ترس از دشمن را از بین می‌برد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی با بیان اینکه بزرگی دشمن در چشم مومنان خوار و کوچک است، گفت: ملت‌هایی که خدا را فراموش و به قدرتی غیر از خدا اتکا کردند، شکست را تجربه کردند و ذلیل شدند. کثرت و یا قلت تعداد در کنار اراده خدا هیچ تأثیری در ماجرای پیروزی و ضعف ندارد.

وی افزود: در تاریخ انقلاب اسلامی هر جا مردم به خدا اتکا کردند و تمام نگاه آنها به قدرت ذات اقدس الهی بود توانستیم میدان‌های باشکوهی را پشت سر گذاشته و بر دشمنان پیروز شویم. اگر قدرت خدا نبود در جنگ تحمیلی نمی‌توانستیم در برابر تمام قدرت‌های مادی دنیا ایستادگی کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری، گفت: ما قدرت الهی را در جنگ 8 ساله بارها دیدیم. در مقابل عراقی که تا دندان مسلح بود توانستیم پیروز شویم و پوزه همه قدرتمندان دنیا را به خاک بمالیم. فقط 35 هزار دانش‌آموز در برابر همه قدرت استکبار جهانی ایستادند و به شهادت رسیدند و این فقط نمونه‌ای از قدرت ایمان در جنگ تحمیلی بود.

وی افزود: سرداران رشید ما همچون شهید برونسی در هیچ میدانی تجربه جنگ کلاسیک نداشتند، اما طراح عملیات‌های بسیار بزرگی شدند و توانستند پیروزی‌های بزرگی را رقم بزنند. 

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی با اشاره به اینکه امروز نیز با قدرت خدا و ایمان به قدرت الهی در برابر همه دشمنان پیروز می‌شویم٬ تصریح کرد: در این میدان موانع زیادی وجود دارد، اما اگر ناامید نشویم و ایمان داشته باشیم و مقاومت کنیم قطعاً پیروزی با ماست.

امام جمعه بجنورد، گفت: این وعده الهی است که اگر نترسیم٬ شجاعت داشته باشیم٬ با ولایت باشیم و تا آخر مقاومت کنیم٬ حتماً پیروز می‌شویم. منبع قدرت جمهوری اسلامی ایران اتصال به خداوند و توکل به خداست. در جبهه مقاومت نیز کشوری همچون یمن با مقاومت توانست بسیاری از قدرت‌ها را شکست دهد.

وی افزود: ما هر چه داریم از خداست و باید بدانیم توکل به خدای عزیز می‌تواند ما را در همه میدان‌ها پیروز کند.

ارسال نظرات