۱۴ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۳
کد خبر: ۷۷۲۰۲
امام جمعه موقت اهواز:

تنها راه پیشرفت ایران اسلامی پایبندی به اصول اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه موقت کوت عبدالله اهواز گفت: تنها راه مقابله با دشمن و یگانه مسیر دستیابی به اهداف و آرمان‌های بلند انسانی پایبندی به اصول اسلامی است و دشمنان‌ از همین موضوع هراس دارند.
حجت الاسلام و المسلمين جلال جابريان
امام جمعه موقت کوت عبدالله اهواز
مصلاي کوت عبدالله اهواز
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام و المسلمین جلال الدین جابریان، امام جمعه موقت کوت عبدالله اهواز، روز گذشته در خطبه‌های نماز جمعه به نشست‌های مقاومت اسلامی در سوریه و ایران اشاره کرد و گفت: نشست‌های سه‌گانه ایران، سوریه و لبنان و همچنین دیدار گروه‌های مبارز فلسطینی با رهبر معظم انقلاب این پیام را برای ملت‌های آزاده دنیا داشت که تنها راه مبارزه با استکبار جهانی، مقاومت و ایستادگی است.

وی افزود: آمریکا و اسرائیل غاصب با هیچ منطقی به ملت‌های مظلوم دنیا ظلم می‌کنند؛ از این رو تنها راه مقابله با این دشمن و یگانه مسیر دستیابی به اهداف و آرمان‌های بلند انسانی پایبندی به اصول اسلامی است و دشمنان نیز از همین موضوع هراس دارند.

حجت الاسلام و المسلمین جابریان در ادامه به دستگیری عبدالمالک ریگی اشاره کرد و بیان داشت: این کار بزرگ که با اتکای به خداوند بزرگ و امداد‌های امام زمان‌(عج) صورت گرفت، برگ دیگری از جنایت‌های دستگاه‌های امنیتی و سیاسی آمریکا و اسرائیل غاصب را فاش کرد.

امام جمعه موقت کوت عبدالله افزود: آمریکا ژست دموکراسی ‌به خود می گیرد؛ اما در باطن خوی حیوانیت دارد و برای منافع نا‌مشروع خود دست به هرکاری می زند.

وی همچنین به پیشرفت های هسته ای و علمی ایران اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: دشمنان نمی توانند کشور ما را از دسترسی به پیشرفت‌ها و توسعه باز دارند، به برکت انقلاب اسلامی و امام امت‌، جوانان ما روز به روز سدها و موانع را پشت سر می گذارند و هر روز شگفتی جدیدی می آفرینند تا جهانیان عظمت ایران اسلامی را دریابند.

حجت الاسلام و المسلمین جابریان در بخش دیگری از سخنان خود، به پایان یافتن پرونده فتنه‌های اخیر اشاره کرد و خائنان به ملت دیگر جایی در نظام اسلامی ندارند./945/پ202/س

ارسال نظرات