وی با بیان این که علاوه بر تخریب گنبد و بارگاه آنچه از نزولات و هدایای حرم ها بود به تارج برده شد، اظهار داشت: بعد از تخریب قبور ائمه بقیع علیهم السلام، قصد جسارت به بارگاه ملکوتی رسول الله صلی الله علیه و آله و تخریب آن داشتند که با ممانعت جدی مسلمانان جهان اسلام روبرو شدند.
مشرف با بیان این که وهابیون با حمله به کربلا هزاران نفر از شیعیان را در کربلا قتل عام کردند، اظهار داشت: خداوند متعال در آیه ۱۹ سوره توبه صلاحیت کلید داری حرم شریفه و مسجد الحرام را از کسانی که آراسته به شرک هستند دور ساخته است.
وی تصریح کرد: خداوند متعال صلاحیت کلید داری کعبه و خادمی مسجد الحرام و اماکن مذهبی و بقاع متبرکه را برای کسانی می داند که ایمان به خدا و روز قیامت داشته، وظایف دینی خود را به درستی انجام داده، در عین اقامه نماز و پرداخت زکات در انجام وظایف دینی از هیچ تلاشی دریغ ننموده، از کسی جز خدا نمی هراسند.
معاون فرهنگی حرم مطهر با تأکید بر این که با الهام از آیات قران، افرادی که شایسته خدمت در حرم های شریف هستند، باید به امیرمومنان علی علیه السلام تاسی نمایند و آراسته به شرایط ایمان به خدا و روز قیامت و انجام اعمال و وظایف دینی و عدم خوف از دیگران باشند.
وی در ادامه ضمن اشاره به روایتی با بیان این که خدا رحمت کند بنده ای را که نفس خود را وقف خدمت به دین خدا نموده، اظهار داشت: حبس نفس و خدمت برای اهل بیت علیهم الاسلام یعنی این که انسان همیشه آماده خدمت به اهل بیت علیهم السلام و امام زمان(عج) باشد؛ عاشقان اهل بیت علیهم السلام همواره آماده خادمی و اطاعت امر بوده، یاران صاحب الزمان(عج) در گذرگاه های مختلف تاریخی هستند.
حجت الاسلام مشرف در بخش پایانی سخنان خود ضمن اشاره به آثار و برکات حبس نفس و خدمت صادقانه به اهل بیت علیهم السلام، اظهار داشت: امروز در این مراسم خطبه خوانی، از خادمینی که سی سال خدمت شایسته و خالصانه انجام داده، مبتنی بر آیات و روایات، خادمان حرم امن الهی بودند، تقدیر خواهند شد.