به مناسبت دهه فجر؛
نشست فرهنگی سیاسی در حوزه علمیه خواهران شاهرود برگزار شد
خبرگزاری رسا ـ به مناسبت گرامی داشت دهه مبارک فجر، نشست فرهنگی سیاسی با حضور طلاب و استادان بسیجی مدرسه علمیه خواهران امام جعفر صادق (ع) شاهرود برگزار شد.
![طلاب مدرسه علميه خواهران امام جعفر صادق (ع) شاهرود](/Original/1388/11/17/IMAGE634011557190468750.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در سمنان، به مناسبت گرامی داشت دهه مبارک فجر، نشست فرهنگی سیاسی با حضور طلاب و استادان بسیجی مدرسه علمیه خواهران امام جعفر صادق (ع) شاهرود برگزار شد.
حجت الاسلام سید جلال احمدپناهی، امام جمعه موقت سمنان و مشاور استاندار سمنان در امور روحانیت و ائمه جمعه، همزمانی اربعین حسینی و دهه فجر انقلاب اسلامی را مقدمه ای برای پذیرفتن نور و فجر واقعی عنوان کرد.
وی با بیان اینکه فجر در لغت معانی متفاوتی همچون سپیده صبح و شکاف گسترده دارد افزود: نوری که سپیده صبح با خود به ارمغان می آورد نقطه عطفی برای زندگی انسانها، پایان خواب و آغاز بیداری، انتهای سکوت و تاریکی و ابتدای جنبش و روشنایی و بالاخره آغازی برای تحرک و بیداری است.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه جهان امروز در تاریکی جاهلیت نوین و مدرن به سر می برد اظهار داشت: جاهلیت غیر از بی سوادی است جهل به معنای بی خردی، نادانی و زیربار حق نرفتن است.
امام جمعه موقت سمنان با اشاره به این سخن مقام معظم رهبری که خیانت لازم نیست حتما عمدی باشد، افزود: اصحاب فتنه در ایران به سبب نداشتن بصیرت، آگاهی و ژرف اندیشی دشمن را شاد می کنند. دشمن می خواهد یا حسین (ع) به وجود نیاید و عاشورا در کربلا بماند و تکرار نشود. طلاب هوشیار و آگاه باشید و با بصیرت عمل کنید.
گغتنی است، این نشست از سوی پایگاه بسیج طلاب مدرسه علمیه خواهران امام جعفر صادق (ع) شاهرود برگزار شد./960/پ202/ص
ارسال نظرات