در نشست کمیته راه، شهرسازی و عمران قرارگاه کمک به ارتقای حکمرانی مطرح شد؛
حرکت در مسیر تمدن سازی با الگوهای حکومتی برخاسته از کمیتههای تخصصی قرارگاه حکمرانی
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور تاکید کرد: الگوهای حکومتی برای جهان اسلام و خودسازی و جامعه پردازی باید از کمیته های تخصصی قرارگاه حکمرانی بیرون بیایند تا به سمت تمدن نوین حکمرانی حرکت کنیم.
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، دکتر محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در نشست کمیته راه، شهرسازی و عمران قرارگاه کمک به ارتقای حکمرانی که در سالن شهید شهریاری سازمان بسیج اساتید کشور برگزار شد، تشکیل این قرارگاه را فرصت خوبی برای اجرای گوشهای از منویات مقام معظم رهبری عنوان کرده و گفت: ظرفیت بسیج اساتید ظرفیت خوبی است که میتواند در حوزههای مختلف تأثیر گذار باشد. شبکه بزرگ اساتید میتواند کمک زیادی درکلان مسئله مسکن و شهرسازی و عمران انجام دهد.
وی افزود: بسیاری از مسائل ناشی از ناکارآمدی یا کم کارآمدی در حوزههای مختلف حکمرانی است. عدم استفاده از نخبگان، متخصصان و استفاده از ظرفیت بزرگ علم به صورت درست در نظام حکمرانی از جمله این مسائل است. بسیج اساتید میتواند حلقه وصل میان تخصص، توان، تجربه و دانش اساتید و جامعه، صنعت و ارگانهای مختلف نظام باشد.
مردانی تاکید کرد: بسیج اساتید میتواند در حوزههای مختلف نقشآفرینی کند. کمیتههای تخصصی حکمرانی، اندیشکدهها گروههای مسئله محور در این میان نقش موثری دارند. الگوهای حکومتی برای جهان اسلام و خود سازی و جامعه پردازی باید از همین کمیته ها بیرون بیایند تا به سمت تمدن نوین حکمرانی حرکت کنیم.
مردانی در این نشست همچنین با معرفی دکتر رهایی رئیس دانشگاه امیرکبیر به سمت ریاست کمیته راه، شهرسازی و عمران قرارگاه کمک به ارتقای حکمرانی حکم انتصاب وی را اعطا کرد.
دکتر رهایی رئیس کمیته راه، شهرسازی و عمران قرارگاه کمک به ارتقای حکمرانی و رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر نیز در این نشست با اشاره به طرح جامعه آموزش مهندسی گفت: طرح جامعه آموزش مهندسی در حالی تهیه است و اعضای این کمیته باید نقش ویژهای در به ثمر رسیدن این طرح ایفا کنند.
وی همچنین از اعضای کمیته راه، شهرسازی و عمران خواست بر روی موضوعات و سرفصلهای اثر بخش کار کرده و آخرین نسخه برنامه هفتم را نیز مورد بررسی قرار داده و اعلام نظر کنند.
این استاد دانشگاه در ادامه بر لزوم اهتمام و رسیدگی به دغدغه و چالشهای مردم در حوزه مسکن تاکید کرد.
دکتر شماعی عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی نیز عنوان کرد: باید چالشها و راهکارهای حوزه راه، شهرسازی و عمران برای تبیین و ارائه به دولت و نظام حکمرانی مشخص گردد.
دکتر یزدانی دبیر قرارگاه کمک به ارتقای حکمرانی در جمع بندی این نشست بیان کرد: لازم است مدلهای علمی و اجرایی برای چالشهای حوزه مسکن- ترانزیت توسط اساتید از طریق این کمیته ارائه گردد. همچنین شاخصهای حرکت از وضع موجود به وضع مطلوب در حوزههای مرتبط به این کمیته مشخص شود.
ارسال نظرات