سه ماده از قانون جوانی جمعیت در وزارت بهداشت تعیین تکلیف شد
به گزارش گروه جمعیت و تعالی خانواده خبرگزاری رسا، صابر جباری در حاشیه بیستمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت در ستاد وزارت بهداشت اظهار داشت: یکی از این سه تکلیف دستورالعمل مربوط به ماده ۳۶ قانون مبنی بر تاسیس مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی، ایرانی است که این هفته توسط وزیر بهداشت به دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ میشود.
وی افزود: در ماده ۴۲ قانون نیز بحث پیشگیری، تشخیص به هنگام و درمان ناباروری مطرح شده که در بیستمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت نکاتی از آن مورد بحث قرار گرفت و دستورالعمل آن نیز با امضای وزیر بهداشت به دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ خواهد شد.
رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت با اشاره به موضوع ماده ۵۰ قانون جوانی جمعیت مبنی بر ترویج زایمان طبیعی، یادآور شد: دستورالعمل این قانون نیز به زودی به دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ خواهد شد.
تایید دستورالعمل رسیدگی به شکایاتِ ذینفعانِ قانون جوانی جمعیت
جباری با بیان اینکه دستورالعمل رسیدگی به شکایاتِ ذینفعانِ قانون جوانی جمعیت نیز مورد تایید قرار گرفت، گفت: پیش از این شکایات را سامانه ۱۹۰ رسیدگی میکرد که از این پس نیز چنین خواهد بود با این تفاوت که اگر ذینفعی در قانون وجود داشته و محق باشد، مطابق فرآیندی رسیدگی به شکایت او به دانشگاه علوم پزشکی مربوطه ابلاغ می شود و دانشگاه موظف به اجرا خواهد شد.
وی تصریح کرد: این دستورالعمل گام بلندی در جهت رعایت کرامت ذینفعانی است که از خدمات قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیتِ مجلس شورای اسلامی بهرهمند میشوند.
قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در راستای اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی در جلسه ۲۴ مهر ۱۴۰۰ کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی برای اجرا به مدت هفت سال به تصویب رسید و ۲۴ آبان ۱۴۰۰ توسط رییس جمهور ابلاغ شد.