حضور مؤثر زن در خانواده آرامشبخش است/ همسران از پنهانکاری بپرهیزند
مدیر دانشنامه زن مسلمان پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا(س) در ادامه با بیان این که اسلام تأکید و توجه ویژه ای بر خانواده دارد افزود: این اهتمام به حدی است که اسلام برای خلوت و جلوت انسان ها برنامه ریزی کرده است.
استاد حوزه با اشاره به تفاوت رابطه و ارتباط در زندگی اجتماعی بیان داشت: ارتباط، یک نوع رابطه گفتوگو محور است که در آن تفاهم و همدلی حرف اول را می زند ولی در رابطه این تفاهم و همدلی وجود ندارد و ازدواج یک نوع ارتباط است و نه رابطه.
وی در ادامه به تشریح جایگاه و مقام زن در خانواده پرداخت و خاطرنشان کرد: در باب این جایگاه رهبر معظم انقلاب می فرمایند «زن هوا است که باید خانه را سرشار از اکسیژن کند» و این یعنی صرف حضور مؤثر زن در خانواده آرامش بخش است و می تواند بر دیگر اعضای خانواده تأثیرگذار باشد.
مدیر دانشنامه زن مسلمان پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا(س) خانه داری را یک شغل بسیار مهم برشمرد و گفت: حفظ تعادل بین اعضای خانواده و عاطفی کردن محیط خانواده یک شغل است که زن بر عهده دارد و همین امر است که زن را به کانون اصلی خانواده تبدیل کرده است.
وی در ادامه بیان داشت: اینکه اسلام به مرد توصیه می کند که نسبت به همسر خود ابراز علاقه و عاطفه کند و به او بگوید که دوستت دارم تا این ابراز علاقه او همواره در وجود همسرش نقش ببندد به این دلیل است مرد در اظهار عاطفه و علاقه ضعیف است و نیاز به دستورالعمل دارد ولی زن در ابراز عاطفه قوی است و فقط باید در عمل این عاطفه را به مرد خود نشان دهد.
کارشناس دینی با بیان این که مرد طبق غریزه الهی، بیشتر با چشم به ارضای جنسی می رسد افزود: این یعنی خانم باید در خانه طوری لباس بپوشد و حرکت کند که چشمان مرد خود را تسخیر و او را اقناع کند تا مرد بدون هیچ گونه کاستی از خانه خارج شود.
مدیر دانشنامه زن مسلمان پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا(س) تصریح کرد: این که قرآن کریم اول به مؤمنان و مردان می فرماید که «یَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ»؛ چشم هایتان را از نگاه ناروا بپوشانید در همین راستا است که مردان بیشتر با دیدن به ارضای جنسی می رسند و چشم چرانی هم بیشتر در بین مردان است.
طیبی در ادامه افزود: زن باید در خانه همسر خود را سرشار از عشق، محبت، عاطفه و غریزه جنسی کند تا مرد بیرون از خانه دنبال رفع کاستی های درون خانواده و همسر نباشد؛ یعنی وقتی از خانه خارج می شود لحظه شماری کند تا مجدد به خانه برگردد.
استاد حوزه با بیان برخی آفت های موجود در بین بعضی از همسران اظهار داشت: پنهان کاری یکی از آفتهایی که دیوار اعتماد بین همسران را فرو می ریزد و لازم است زن و شوهر با یکدیگر شفاف باشند و دیگر آفت، مقایسه و جدال های جنسیتی بین همسران است که مرد به همسرش بگوید همه زن ها چنین و چنان هستند و یا برعکس زن به مرد خود بگوید همه مردان چنین و چنانند که این موارد موجب سردی ارتباط خواهد شد.