برپایی درس اخلاق در حوزه ها به یکی از الزامات تبدیل شود
![برپایی درس اخلاق در حوزه ها به یکی از الزامات تبدیل شود](/files/fa/news/1401/3/5/534503_290.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، حجت الاسلام شهرام رضوانی زاده امروز در دیدار با جمعی از روحانیون و مبلغین شهرستان گیلانغرب اظهار داشت: تلاش حوزه های علمیه علاوه بر آموزش طلاب، توجه و اهتمام در زمینه تهذیب و امور اخلاقی است.
معاون حوزه علمیه شهرستان گیلانغرب گفت: بنابراین می توان گفت که حوزه های علمیه دو موضوع آموزش و تهذیب را همسو را یکدیگر دنبال می کنند زیرا به نوعی این 2 مکمل همدیگر هستند.
این استاد حوزه علمیه با اشاره به تاثیرات مثبت برپایی درس اخلاق برای طلاب و حتی سایر اقشار جامعه، تاکید کرد: برپایی درس اخلاق برای طلاب باید به یکی از الزامات در مدارس علمیه تبدیل شود، باید این سری برنامه های اخلاقی و فرهنگی به صورت منظم برگزار گردد.
حجت الاسلام رضوانی زاده در ادامه سخنان خود تصریح کرد: طلبه ای که تنها در یک بُعد حرکت و تلاش داشته باشد، در آینده نمی تواند موفقیتی که از او انتظار داریم به دست بیاورد، طلاب باید علاوه بر دانش و علمی که در حوزه آموخته اند در بحث تهذیب نفس و اخلاقیات نیز سرآمد باشند.
معاون حوزه علمیه شهرستان گیلانغرب خاطرنشان کرد: بنابراین یکی باید در زمینه تقویت کلاس ها و جلسات درس اخلاق در حوزه ها و مدارس علوم دینی نهایت تلاش را داشته باشیم./1400/