ظرفیتهای بقاع متبرکه اصفهان برای گردشگران روایت شود
به گزارش خبرگزاری رسا در اصفهان، مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در کارگروه بررسی مسائل مربوط به حفظ، احیا و تسهیل در امر سرمایهگذاری اماکن تاریخی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اصفهان که با حضور جمعی از مدیران استانی در سالن جلسات اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان برگزار شد، با بیان اینکه تعریف محل درآمدهای جدید برای موقوفات استان اصفهان امری ضروری است، گفت: در گذشته برای تعمیر بقاع نسبت به فروش سرقفلی اقدام می کردند و درآمد نیز آنطور که باید در بقاع هزینه نمیشد از این رو بهتر است که محل درآمدهای جدیدی در بقاع متبرکه استان تعریف شود.
وی با بیان اینکه اکثر بقاع متبرکه در استان اصفهان تاریخی است و روایتهای زیاد و جذابی برای گردشگران داخلی و خارجی دارد، افزود: باید این ظرفیتها شناسایی و برای آن برنامهریزی جدی انجام شود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای بازسازی و همچنین ساخت بناها در امامزادگان و دیگر مراکز باید نگاه بلند مدت داشته باشیم، اضافه کرد: در گذشته نیاکان ما بناهایی را ساختهاند که با گذشت بیش از 400 سال همچنان روی پا ایستادهاند و این در حالی است که عمر بناهای امروزی به 40 سال هم نمیرسد.
وی با بیان اینکه باید برای بقاع متبرکه استان اصفهان رویداد تعریف شود، ادامه داد: در گذشته رویدادهایی را داشته ایم که درآمدزا بوده است مانند آئین نان و ماست در امامزاده درب امام که هنوز این آئین در ذهن همه مردم مانده است.
طغیانی با بیان اینکه باید قصه بقاع متبرکه را برای همه تعریف کنیم تا منجر به جذب گردشگران شود، اضافه کرد: میتوان برای تملک، بهرهبرداری و مرمت بناهای موقوفه از ماده ۲۳ استفاده کرد و این در حالی است که تاکنون در این زمینه خروجی دیده نشده است و این ضعف در اصفهان وجود دارد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کاروانسرای تاريخی ۴۰۰ ساله در اصفهان مرکز نگهداری کارتنخوابها شده است، گفت: کارتنخوابها نیاز به مرکز دارند اما نباید برای این امر از بنای تاریخی ۴۰۰ ساله استفاده شود.
وی تصریح کرد: باید عزمی برای مدیریت بقاع متبرکه تاریخی و دیگر بناهای تاریخی موقوفه در استان اصفهان جزم شود تا این میراث برای استان ماندگار شوند./1304/