راهاندازی مرکز فرهنگی خانواده در نیروی انتظامی
به گزارش خبرگزاری رسا، سید علیرضا ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد:
قدم اول مهمی که بنده برداشتم ایجاد و راهاندازی سازمان یا مرکز فرهنگی خانواده در نیروی انتظامی بوده است و خوشبختانه در حال حاضر هم اکنون هم در مرکزیت نیروی انتظامی و ستاد فرماندهی کل و هم در سطح استانها شبکهای گسترده از مراکز فرهنگی خانواده فعالیت میکنند.
وی اضافه کرد: در گام بعدی همزمان با ایجاد ساختاری به نام مرکز فرهنگی خانواده، در شهر مقدس قم ۳۰ نفر از روحانیون مختص مشاوره خانواده به مجموعه اضافه شدند و مشاورههای لازم را به خانوادهها ارائه میدهند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی همچنین تاکید کرد: در بحث ارائه خدمات مشاوره از حضور کارشناسان و مشاوران متخصص و مطرح کشوری بهرهمند میشویم و با استفاده از حضور مشاوران فوق اتاق فکر ویژهای را برای مباحث مشاورهای تشکیل دادهایم.
حجتالاسلام والمسلمین ادیانی در ادامه یادآور شد: پس از بررسیهای گسترده و متعدد به این نتیجه رسیدهایم که ما در بخش مشاوره صحیح و کارآمد و دسترسی به مشاوران زبردست مشکل داریم و از این رو برنامه راهاندازی مراکز فرهنگی خانواده را در دستور کار خود قرار دادیم.
وی با اشاره به برگزاری مصاحبه با حضور ۳ برابر ظرفیت مورد نیاز برای فعالیت مراکز فرهنگی خانواده، خاطرنشان کرد: افرادی که در مصاحبه مربوطه قبول شدند، در دورههای مختص مشاوره شرکت کردند و در سایر استانها فقط به ارائه مشاوره به خانوادههای پرسنل ناجا مشغول هستند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی همچنین اضافه کرد: من دست رؤسای محترم را بازگذاشتم تا با استفاده از حضور روانشناسان و مشاوران مطرح در استانها، جلسه اول مشاوره را رایگان برای مراجعان محاسبه کنند تا افراد با دیدن تأثیر بهرهمندی از فواید مشاوره در جلسات بعدی و سایر موضوعاتی که نیازمند مشاوره هستند، استفاده کنند.
حجتالاسلام والمسلمین ادیانی تصریح کرد: با توجه به اثرگذاری ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در آینده مراکز مشاوره ناجا و همچنین مراکز فرهنگی خانواده با یکدیگر تجمیع خواهند شد و خدمات جامع تری را در حوزه مشاوره ارائه خواهند داد.