نگاهی به تازه های شبکه های اجتماعی امروز
به گزارش خبرگزاری رسا، ببین تفاوت رئیسجمهورها از کجاست تا به کجا!، این افراد با چه وقاحتی از حقوق بشر حرف میزنند، بازهم کارشکنی مدیران ارشد دولت روحانی، اینجا اول اعدام میکنن بعد میبخشن! بخشی از تازه های شبکه های اجتماعی امروز است.
ببین تفاوت رئیسجمهورها از کجاست تا به کجا!
سیدمحمد حسینی در توییتر نوشت:
ببین تفاوت ره کز کجاست تا به کجا!
حسن روحانی بعضاً به مدیران ارشد و حتی وزرا چند دقیقه وقت ملاقات نمی داد!
حالا کشاورزان، کارگران، صیادان، زاغه نشینان و... می توانند بدون لکنت زبان، کمبودها و مشکلات را با آقای رئیسی مطرح کنند تا برای بهبود وضع زندگی مردم، دستور اقدام دهد.
این افراد با چه وقاحتی از حقوق بشر حرف میزنند
حسن عابدینی، فعال رسانهای در توییتر نوشت: مجسمه دو برده داری که از ۱۱۵ سال پیش بر فراز نمای اصلی دانشگاه گلد اسمیت در لندن پایتخت انگلیس قرار داشت سر انجام به زیر کشیده شد.
رهبران سیاسی و نخبگانی که فقط با فشار مردم مجبور به مخفی کردن وفاداری به فرانسیس درک و لرد نلسون شده اند با چه وقاحتی از حقوق بشر حرف می زنند.
بازهم کارشکنی مدیران ارشد دولت روحانی
مالک شریعتی، نماینده مجلس در کانال تلگرامی خود نوشت: برخی مصوبات بودجه۱۴۰۰ هنوز اجرایی نشده است.
جناب آقای دکتر میرکاظمی!
به عنوان عضو کمیسیون تلفیق بودجه و با اطلاع دقیق عرض میکنم برخی از بندهای بودجه۱۴۰۰، با کارشکنی رییس و مدیران ارشد سازمان برنامه و بودجه دولت آقای روحانی در عدم تدوین آیین نامه های اجرایی مورد نیاز، هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.
لطفا پیگیری فرمائید!
اینجا اول اعدام میکنن بعد میبخشن!
یک کاربر فضای مجازی در توییتر نوشت: هفت مرد سیاه پوست که سال ۱۹۵۱ به اتهام تجاوز به یک زن در آمریکا اعدام شده بودند، هفتاد سال بعد از مرگشان مورد عفو قرار گرفتند! خدا وکیلی همچین عفوی تو ایران صورت گرفته بود تا ماه ها سوژه اول bbc فارسی، سعود اَنتَرنشنال و دلقک های ماهواره ای بود، ولی خب آمریکا نایسه!
دو تصویر قابل تامل از دو رئیسجمهور
یک کاربر فضای مجازی در توییتر نوشت:
دو تصویر از دو رئیس جمهور،
بالایی رئیسی همین امروز در روستای ملاعلی نقطه صفر مرزی ایران و افغانستان زیر گرمای ۵۰ درجه و یکی هم روحانی در سفر هشت سال قبل به سیستان و بلوچستان با هزینه های میلیاردی و زیر بهترین سیستم سرمایشی در شهر زاهدان.
قضاوت با خودتون...
بدون شنیدن صدای مردم، هی بگو علی برکت الله!
علی صدرنیا، فعال رسانهای در توییتر نوشت: وقتی حرکتی نباشد، برکتی هم از طرف خدا در کار نخواهد بود؛ حالا تو هشت سال بنشین در دفترت و بدون شنیدن صدای مردم، هی بگو علی برکت الله !
بنا به برکت خدا هم باشد، او به کار کسانیکه صادقانه بین مردم حاضر میشوند و مشکلاتشان را میشنوند و برای حل آن تلاش میکنند، بیشتر برکت میدهد.
واقعا خانومای ایرانی اینطوری هستن؟!
یک کاربر فضای مجازی در توییتر نوشت: چرا کارگردانهای سریالهای نمایش خانگی اینقدر خانومای ایرانی رو تندخو و بددهن و بیشخصیت به تصویر کشیدن؟!
واقعا خانومای ایرانی اینن؟!!!!!!!!