نگاهی به تازه های شبکه های اجتماعی امروز
به گزارش خبرگزاری رسا، نقطه عطف حملات مقاومت عراق علیه اشغالگری، آقای روحانی! گیس و گیسکشی در کابینه رو یه کنترلی بکن، بزرگواران طوری عملیات کنید ما وقت خوشحالی داشته باشیم، چرا در این ۲۸۳۰ روز چنین شقالقمری نکردید؟ بخشی از تازه های شبکه های اجتماعی امروز است.
نقطه عطف حملات مقاومت عراق علیه اشغالگری
علیرضا تقوینیا، تحلیلگر در کانال تلگرامی خود نوشت: چهارشنبه شب ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ نقطه عطفی تاریخی در روند مبارزه با اشغالگری در عراق چند سال اخیر به شمار می رود زیرا مقاومت این کشور برای اولین بار با پهپاد توانست پایگاه حریر ایالات متحده را در اربیل به دقت مورد هدف قرار دهد.
از تلفات حمله فوق گزارش های مختلفی منتشر شده است لکن ارتش ایالات متحده سانسور شدیدی را در این خصوص اعمال می کند.
همزمان در حمله ای دیگر از طریق راکت به پایگاه غیرقانونی ارتش ترکیه در استان نینوا، یک سرباز این کشور به هلاکت رسید.
در خصوص رخدادهای دیشب چند نکته به ذهن نگارنده می رسد.
مقاومت عراق مرتبا به دنبال به روز کردن سلاح های خود بوده و همچنین سعی دارد دقت آن را بالا ببرد.
ضعف سامانه دفاع هوایی پایگاه نظامی حریر در رهگیری پهپاد گروههای عراقی از پیشرفت های تکنولوژیکی محور مقاومت و ناتوانی آمریکا در مقابله با راهبرد نبرد نامتوازن این جبهه خبر می دهد زیرا تکنولوژی مدرن پدافندی فروخته شده آمریکا به عربستان نیز در برابر پهپادهای یمنی بارها ناکام مانده است.
در عملیات های گذشته مقاومت عراق از راکت های غیر دقیق ۱۰۷ و ۱۲۲ میلی متری استفاده می شد اما ورود هواپیمای بدون سرنشین به عرصه نبرد با ایالات متحده از عزم جدی محور مقاومت برای بیرون کردن آمریکا از عراق حکایت می کند.
پس از حمله دوشب پیش به مقر موساد در اربیل ، عملیات دیشب نشان از ضعف جدی امنیت کردستان عراق جهت استقرار قدرت های غربی و صهیونیستی دارد و نیروهای امنیتی اقلیم نیز نمی توانند سپر مناسبی برای نیروهای آمریکا و اسرائیل شوند.
نبردهای نامتقارن طالبان با آمریکا ، دولت بایدن را ناچار ساخت که رسما خروج نظامیانش را از افغانستان اعلام کند ؛ این در حالی است که ایالات متحده با هدف سرکوب قطعی این جنبش در سال ۲۰۰۱ به افغاستان لشکر کشیده بود.
تحولات اخیر در همسایه شرقی ایران احتمالا گروههای عراقی را به این تحلیل رسانیده که بالا رفتن تلفات انسانی ، آمریکا را مجبور به خروج از عراق نیز خواهد کرد و همین عاملی شده که در هفته های اخیر حملات چریکی علیه ارتش عمو سام شدت بگیرد.
ترکیه نیز با مرگ یکی از سربازانش ، هشداری جدی دریافت کرد که اگر همچنان طمع ارضی نسبت به همسایه جنوبی خود داشته باشد ، باید خود را مهیای رودررویی نظامی با مقاومت نماید و در این مواجهه میزان آسیب پذیری ارتش اردوغان بالا خواهد بود.
آقای روحانی! گیس و گیسکشی در کابینه رو یه کنترلی بکن
فرید ابراهیمی، فعال رسانهای در توییتر نوشت: رئیس دفتر رئیس جمهور امروز بشدت از اظهارات وزیر بهداشت انتقاد کرد. رئیس بانک مرکزی هم به اظهارات رئیس سازمان برنامه به شدت واکنش نشان داد.
آشیخ حسن! شما نمیخواد تورم و گرونی رو کنترل کنی. یه کنترلی بکن این چندماه باقیمانده توی کابینه اینجوری گیس و گیس کشی راه نیفته بزرگوار!
بزرگواران طوری عملیات کنید ما وقت خوشحالی داشته باشیم
احمد کارآمد، فعال رسانهای در توییتر نوشت: هنوز وقت نکرده بودیم بابت حمله به پایگاه جاسوسی اسراییل در عراق، زدن کشتی اسرائیل در نزدیکی سواحل امارات و ... خوشحالی کنیم که پایگاه آمریکا تو اربیل رو هم زدن!
بزرگواران طوری عملیات کنید ما وقت خوشحالی کردن داشته باشیم، اینجوری لذتش بیشتره
عزتتون مستدام
چرا در این ۲۸۳۰ روز چنین شقالقمری نکردید؟
سیدمحمد حسینی، وزیر اسبق ارشاد در توییتر نوشت: ارباب وعدهها میگفت طی ۱۰۰ روز همه تحریم ها را لغو و مشکلات را حل میکند!
حال با گذشت ۲۸ یکصد روز که اوضاع فلاکتبار شده و در کمتر از ۱۰۰ روز که علی برکة الله باید الوداع کند، وعده میدهد که با مذاکره تحریم ها را بر میدارد!
عجب! چرا در این ۲۸۳۰ روز چنین شقالقمری نکردید؟
جناب پرزیدنت! آزموده را آزمودن خطاست
سیدعلی موسوی، فعال رسانهای در توییتر نوشت:
رئیس جمهور محترم گفته اند
چرا از مذاکرات میترسیم؟
چرا از حرف زدن میترسیم؟
چرا فرار میکنیم؟
جواب روشن است جناب پرزیدنت آزموده را آزمودن خطاست.
چرا ایران در شش سال گذشته اینقدر افت کرده است؟
رسول شکرینیا، فعال رسانهای در توییتر نوشت: اینکه رهبری انقلاب آماری را تصحیح می کنند حاکی از صدق گفتار و عمل ایشان است و باید برای همه مسئولان سرلوحه باشد.
نکته بعد اینکه این آمار متعلق به پنج شش سال پیش بوده است، سازشگران و غربگراها طی این شش سال چه بلایی سر مملکت آورده اند که در بسیاری از شاخص ها اینقدر افت کرده ایم؟
!
ماحصل دوران برجام برای فروش طلای سیاه ایران
سیدیاسر جبرائیلی، کارشناس مسائل سیاسی در توییتر نوشت: در دوران طلایی برجام، با توهم پایان تحریم، از کانالهای رسمی نفت فروختهاند و چون تحریمهای بانکی آمریکا لغو نشده بود، پول نفت در بانک مشتریان مسدود شده است(از جمله ۷میلیارد دلار در کره جنوبی). امروز نفت فروخته میشود و پولش هم هر آنجا که نیاز باشد هزینه میشود.