۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۷
کد خبر: ۶۷۰۴۳۴
صهیونیسم در آذربایجان چه می‌کند؟

سرپل جاسوسان؛ بیخ گوش ایران!

سرپل جاسوسان؛ بیخ گوش ایران!
آذربایجان دومین کشور شیعه نشین جهان است که متأسفانه با دولتی صهیونیست و سکولار اداره می‌شود و باید به ریشه‌های نفوذ اسرائیل در آذربایجان پرداخت.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، چندی پیش تعارضی جدی در مرزهای آذربایجان و ارمنستان به‌وجود آمد. دولت آذربایجان به بهانه بازپس‌گیری مناطق قره باغ، به سمت آن کشور لشکرکشی کرد. این جنگ بیشتر از آنکه به نفع آذربایجان باشد، به سود تروریست‌ها و به دنبال آن، اربابان بزرگش، آمریکا و رژیم اشغالگر قدس است؛ چرا که به دنبال آن می‌توانند در منطقه ناامنی به وجود آورند.

کتاب «صهیونیسم در آذربایجان چه می‌کند؟» به قلم ولی کوزه‌گر کالجی به بررسی روابط اسرائیل و آذربایجان و تأثییر آن بر امنیت ملی و منطقه‌ای ایران می‌پردازد. کتاب حاضر مشتمل بر پنج فصل به بررسی روابط صهیونیسم با دولت آذربایجان می‌پردازد. این کتاب توسط انتشارات خبرگزاری فارس چاپ و منتشر شده است.

فرهنگ و اجتماع؛ بخش جدا ناشدنی کتاب حاضر

یکی از نکات قابل توجه در کتاب حاضر؛ برخلاف کتاب‌های متعددی که به مسأله صهیونیسم می‌پردازند، نمود بحث تأثیرات فرهنگی و اجتماعی حضور اسرائیل در آذربایجان در تمام فصول و بخش‌های کتاب حاضر است. از جمله طرح‌هایی که مؤلف بدان می‌پردازد می‌توان به تأسیس انجمن دوستی جوانان آذربایجانی و اسرائیلی و همچنین باشگاه سلام-شالوم اشاره کرد که مهمترین مجری «طرح ماشاو» به شمار می‌رود.

پایبندی دشمن به سیاست بن‌گورین

مؤلف در فصل آغازین این کتاب به بررسی و بیان کلیاتی پیرامون سیاست خارجی رژیم جعلی اسرائیل می‌پردازد. او با موشکافی در جایگاه دکترین «بن‌گورین» که معتقد است برای تضعیف اعراب باید با دولت‌های غیر عرب به روابط مستحکم بپردازد. در ادامه بیان کلیات، به اهداف اسرائیل در آذربایجان و تحولات رویکردهای سیاست خارجی اسرائیل را دنبال می‌کند.

البته امروز تغییری اساسی در سیاست بن‌گورین رقم خورده، در آن زمان بزرگترین و اصلی‌ترین دشمنان اسرائیل، اعراب بودند. ولی با تلاش‌هایی که صورت دادند، امروز اعراب به عنوان گاوشیرده اسرائیل و آمریکا بدان‌ها خدمت می‌کنند و اصلی‌ترین دشمن اسرائیل پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران قلمداد می‌شود و قطعاً تمام تلاش‌های این رژیم در نابودی کامل فرهنگ به قدرت رسیده تشیع و به‌خصوص کشور ایران است.

کوزه‌گر کالجی در فصل دوم کتاب به بررسی دقیق‌تر اهداف اسرائیل از حضور در آذربایجان مشغول می‌شود. مهمترین نکته قابل توجه در این فصل از کتاب، بیان انجام فعالیت‌های اطلاعاتی و جاسوسی علیه ایران است. چندی پیش سریال خانه امن که بعضاً رگه‌هایی از اطلاعات واقعی را به نمایش گذاشته، به سرپل جاسوسان و تروریست‌ها در شهر باکو اشاره کرد.

دیدار الهام علی‌اف رئیس جمهور آذربایجان با شیمون پرز

سلام گرگ بی‌طمع نیست

در این بخش از کتاب می‌خوانیم: «اسرائیل به هر شیوه‌ای خواهان نزدیک شدن به مرزهای ایران است تا از طریق ایجاد کانال‌های جاسوسی با هزینۀ کمتری اطلاعات بیشتری از داخل مرزهای ایران به دست آورد. تل آویو معتقد است با نفوذ در کشورهایی نظر آذربایجان می‌تواند در زمینۀ شنودهای رادیویی به توافق برسد و علیه کشورهایی نظر ایران از آن بهره‌برداری کند. در این رابطه، روزنامۀ اوراسیا در مقالۀ خود می‌نویسد: «اسرائیلی‌ها معتقدند با آذربایجان نیز همانند ترکیه می‌توان در زمینه‌های جاسوسی و شنود رادیویی به توافقاتی دست یافت. عملیات جاسوسی می‌تواند علیه دولت‌های مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران صورت گیرد.»۱

راجع به این جنگی است که متأسّفانه در همسایگی ما، بین دو همسایه‌ی ما [یعنی] آذربایجان و ارمنستان در جریان است. این جنگ حادثه‌ی تلخی است و امنیّت منطقه را تهدید میکند و برای کشور ما هم خوب نیست؛ بایستی هر چه زودتر تمام بشود و البتّه همه‌ی سرزمین‌های آذربایجان که به وسیله‌ی ارمنستان تصرّف شده، باید آزاد بشود.۲

البته ناگفته نماند، نباید نقش برادر بزرگ‌تری ایران را در منطقه فراموش کرد. نقشه استراتژیست‌های آمریکایی و صهیونیست تحت عنوان «سایکس-پیکوی جدید» در برهم زدن امنیت منطقه جنوب غرب آسیا با تدبیر رهبر انقلاب در تشکیل محور مقاومت خنثی شد. نقشه‌ای که می‌رفت تا تمرکز ایران را برهم زند و رژیم کودک‌کش اسرائیل بتواند در سایه آشوب‌ها به جنایت‌های خود ادامه دهد. البته در جنگ اخیر قطعاً دوباره آن‌چه که رهبر انقلاب دستور داد رقم خواهد خورد.

آذربایجان از رژیم کودک‌کش‌ها چه می‌خواهد؟

سومین فصل از کتاب حاضر به اهداف آذربایجان در ارتباط با اسرائیل است. خوی آذربایجان و ترکیه در وابستگی و اتکای به دیگران، برخلاف روحیه ترک زبانان است. این دو کشور با راه اندازی جریان‌هایی مانند «پان ترکیسم» تلاش داشتند شهر‌های آذری زبان ایران را جدا سازند و با هوشیاری مردم فهیم این مناطق، خنثی شدند.

مبارزه با اسلام گرایی مهمترین هدفی است که این دو کشور دنبال می‌کنند. روزی آذربایجان بخشی از اراضی ایران قلمداد می‌شد که توسط ارتش روسیه از ایران جدا شد. سربازان متجاوز روسیه به مردم شیعه رحم نکردند و زندگی را برای اهالی آن منطقه سخت کردند و امروز که دولتی صهیونیستی بر این منطقه حاضر است در مناطقی چون نارداران به جنایت‌های خودشان ادامه می‌دهند.

ارتباط ایران و آذربایجان

در دو فصل آتی نیز به پیشینه و سیر مناسبات آذربایجان و اسرائیل و پیامد‌های مناسبات اسرائیل و آذربایجان بر ایران می‌پردازد که در یکی دیگر از پاراگراف‌های موجود در این بخش کتاب به مسأله هدف اصلی دشمن؛ یعنی رسیدن به منطقه استراتژیکی ایران و نابودی دشمن ۱۴۰۰ ساله صهیونیسم اشاره کرده است. در این بخش نیز می‌خوانیم: «بدون شک، مناسبات دو جانبۀ اسرائیل و آذربایجان همواره و ذاتاً مورد توجه ضلع سومی به نام ایران بوده و خواهد بود؛ زیرا در یک سو آذربایجان به عنوان همسایۀ ایران، از پیوند‌های گسترده و عمیق تاریخی، تمدنی، فرهنگیف مذهبی و قومی با ایران برخوردار است و در سوی دیگر، اسرائیلی قرار دارد که به دلیل اختلافات عمیق سیاسی و ایدئولوژیک، به دشمن شمارۀ یک ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی تبدیل شده است.»۳

 

  1. صفحه ۳۰ کتاب
  2. ۱۳۹۹/۰۸/۱۳؛ بیانات در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سالروز ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع)
  3. صفحه ۷۳ کتاب

محمدحسین کتابی
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۹
خواندن این کتاب ها بنظر مفید میاد
4
0
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۹
با توجه به پیشینه تاریخی آذربایجان و همچنین موقعیت و مذهب این کشور به نظرم مطالعه این کتاب ضروری باشه. ممنون از معرفی تون
4
0
ناشناس
|
۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶
وقتی این بدیهیات تاریخ ایران زمین بصورت درست آموزش داده نمیشه مردم هویت و پیشینه غنی خود رو فراموش میکنند و یکسری جماعت تازه به دوران رسیده رو به طمع میندازه !!
کاظم
Iran, Islamic Republic of
۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۷
عالی بود
4
0
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۷
بد نبود اما در کل خوب بود
استفاده کردم
ممنون
4
0
ناشناس
|
۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸
گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست،وقتی با وجود دارا بودن تاریخی باشکوه و شخصیتهای ملی فراوان در برهه های زمانی مختلف کتابهای درسی و تاریخ در مدارس ما در تبیین عناصر فرهنگی و ملی خود ضعیف عمل میکند فضا برای نفوذ عنصر فرهنگی بیگانه تسهیل میشود .
علی اصغر کریمی
Iran, Islamic Republic of
۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۴:۲۷
جهادسازندگی راه حل جلوگیری از انحراف ها است. وقتی دنیای مردم توسط جهادگران آباد شد به طور طبیعی به دام شیطان - شیطان بزرگ - صهیونیزم- استکبار - غرب ........ نمی افتند.
ان شاءالله
5
0
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۹
ان شاءلله مورد رضای خدا باشد
3
0
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۴
اینها هدفشون فقط آذربایجان نیست ، برای خوزستان و سیستان و بلوچستان هم دندان تیز کردند ، و به عنوان مثال شبکه دولتی ترکیه ایه .. عربی ، رسما برای گروه تجزیه طلب الاحوازیه تبلیغ میکنه....یعنی اینقدر وقیح هستند....حالا آرام آرام متوجه میشید که چرا و چطور اروغان به راحتی تمام ، در منطقه جولان میده و اخرین تکنولوژی ها رو هم از ناتو و انگلیس و حتی اسراییل دریافت میکنه ، چون یکی از اصلی ترین مهره های صهیونیستها در خاورمیانه است که هدفش تبدیل ایران به سوریه دوم هست. که ان شاءالله به هدفش نخواهد رسید چون حزب الله هم الغالبون.
4
0
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۴
مردم ایران دیگه بیدار شدند و فریب این قرآن‌های برسر نیزه نمی‌خورند .ترکیه و آذربایجان دوکشورسکولاروهمپیمان اسراییل هستند رونق شرابخانه ها ومراکزفسادشون ازمساجدشون بیشتره بنابراین بااین شعارهای دینی و ریاکارانه مردم فریب نمی خورند.اگرهم به قول شما اونها برادر دینی ماهستند باید بدونن ایرانی جماعت به خیانت کاروازپشت خنجرزن رحم نمیکنه حتی اگراون شخص برادرخونیش باشه چه برسد به برادر دینی
5
0
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۰
جعل تاریخ در جهت منافع حاکمان و با اغراض سیاسی همیشه در طول تاریخ بوده و آذربایجان هم از این قاعده مستثنی نیست زمانی چنین القا می شد و الان هم می شود که زبان آذربایجانی ها فارسی بوده و با حمله مغول تبدیل به ترکی شده از این جاعلان باید پرسید که ایا افغانستان به مغولستان نزدیک است یا آذربایجان چرا زبان آنها عوض نشده و برعکس خالص تر (دری ) تر هم شده اینکه ترکها قرنهای متمادی حاکمان بلا منازع این سرزمین (ایران ) بودند شکی نیست ولی هیچگاه دست به تعقیر فرهنگ و زبان هیچ قومی نزده اند و قومیت ها در فرهنگ و رسوم خود کاملا آزادی داشته اند حالا نکته اینجاست که اگر این جاعلان به جای این ادعا می گفتند ترکیب جمعیعتی این مناطق تعقیر کرده شاید اندکی قابل درک و تصور بود ولی اینکه با چنین ادعا هایی پوچی پیشینه ی تاریخی یک ملت را انکار کنند واقعا مسخره است
4
0