قیام امام حسین رمز ماندگاری اسلام برای همیشه تاریخ شد
![قیام امام حسین رمز ماندگاری اسلام برای همیشه تاریخ شد](/files/fa/news/1399/6/9/315309_536.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، حجت الاسلام علی سالاری امروز در جمع عزاداران عاشورای حسینی در کرمانشاه بیان داشت: بی شک اگر قیام امام حسین (ع) روی نمی داد خدا می دانست که اکنون چه بلایی بر سر اسلام و دین رسول الله می آمد.
این استاد حوزوی گفت: قیام امام حسین، رمز ماندگاری اسلام برای همیشه تاریخ گردید، لذا علت این همه سوز و گذار در بین محبان اهل بیت در سوگ سیدالشهدا بی دلیل و علت نیست.
حجت الاسلام سالاری با تاکید بر اینکه باید حسینی وار زندگی کنیم، افزود: مسلمان آموخته است که هرگز زیر بار ستم نرفته و نخواهد رفت که نمونه بارز آن قیام امام حسین (ع) در زمان خودش بود.
وی ادامه داد: امروز هم اگر می خواهیم که آزاده باشیم باید ابتدا امام حسین (ع) را خوب بشناسیم و ادامه دهنده راه وی باشیم.
این استاد حوزه علمیه بیان داشت: بعد از گذشت 14 قرن از قیام عاشورا هنوز شاهد تاثیر این نهضت بر انقلاب های بزرگ در جهان هستیم و بی شک انقلاب اسلامی از فلسفه وجودی نهضت عاشورا نشات گرفت و به پیروزی رسید.
حجت الاسلام سالاری در ادامه سخنان خود گفت: امام خمینی (ره) با تاسی به نهضت و آرمان های عاشورا علیه دستگاه ظلم و جور پهلوی به پا خواست و همین عاملی شد تا دستگاه 2500 ساله شاهنشاهی در برابر انقلاب ملت ایران حرفی برای گفتن نداشته باشد.
وی افزود: بی شک تجربه نشان داده است که زندگی در چارچوب دین اسلام و به ویژه طبق سیره اهل بیت علیهم السلام سعادت دنیوی و اخروی ما را فراهم خواهد آورد، لذا باید از این داشته های معنوی و دینی نهایت استفاده را ببریم و سعادت را برای خویش به ارمغان بیاوریم.
این استاد حوزه علمیه گفت: امروز هم به عینه می بینیم که جهان استکبار به مانند دستگاه بنی امیه و یزید در مقابل انقلاب اسلامی صف کشیده اند، ولی با وجود ایمان و اقتدا به سیدالشهدا این انقلاب ان شاء الله به دست صاحب اصلی اش؛ امام زمان (عج) خواهد رسید.
حجت الاسلام سالاری خاطرنشان کرد: ملت ایران در طول عمر پربرکت انقلاب اسلامی همواره این مهم را نشان داده اند و در مقابل دنیای استکبار مستحکم ایستاده اند و این برای ملت مومن و مسلمان ایران یک افتخار بزرگ است./1400/پ210/ب1