۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۴
کد خبر: ۶۴۱۰۶۶
یادداشت؛

بخوانید و کلاه خود را قاضی کنید!

بخوانید و کلاه خود را قاضی کنید!
در جریان بررسی صلاحیت نمایندگان کنونی مجلس، معلوم شد که ۷۵ تن از آن‌ها به علت آلودگی به فساد اقتصادی رد صلاحیت شده‌اند. به آسانی می‌توان حدس زد که این ۷۵ نماینده می‌توانسته‌اند چه نقش مخربی در مواضع و عملکرد مجلس کنونی داشته باشند؟!

به گزارش خبرگزاري رسا، حسین شریعتمداری طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت : علی‌رغم هیاهوی پر حجم آمریکا و متحدانش و عملیات روانی گسترده‌ای که از طریق صدها رسانه مکتوب، صوتی و تصویری برای پیشگیری از حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی تدارک دیده و به میدان آورده بودند، این انتخابات با حضور پرشمار مردم و در میان رقابت همه‌جانبه گرو‌ه‌ها و جریانات سیاسی صورت پذیرفت و مردم ایران در سراسر کشور نامزدهای مورد نظر و علاقه خود را برگزیدند.

و اما، اگرچه هنوز نتیجه نهایی اعلام نشده است ولی گزارش‌های رسیده از استان‌ها و نتایج به دست آمده از شمارش آراء در تهران نشان می‌دهد نامزدهایی که مقابله با فساد اقتصادی، ضدیت با آمریکا، حمایت از محرومان و تاکید بر عدالت اجتماعی اصلی‌ترین شاخصه آنهاست، اکثریت قاطع مجلس آینده را در اختیار دارند. این خبر نه فقط برای آمریکا و متحدانش و برخی از دنباله‌های داخلی آنها خبری ناگوار است بلکه خوابی که برای مجلس یازدهم دیده بودند را به کابوسی هولناک بدل کرده است. از این روی قابل پیش‌بینی بوده و هست که ریل جدیدی برای ماشین تبلیغاتی خود برگزینند و هجوم تبلیغاتی خود را از تقلا برای پیشگیری از حضور مردم در انتخابات و تلاش برای دوری از گزینه‌های ضد‌آمریکایی و طرفداران عدالت اقتصادی و اجتماعی، به تخطئه انتخاب مردم و آینده مجلس پیش‌روی تغییر دهند که از هم‌اکنون نیز حرکت در این مسیر را آغاز کرده‌اند و در این باره گفتنی‌هایی هست، بخوانید!

1-ظاهراً و بر اساس شواهد و قرائن موجود، حدس‌زده می‌شود که میزان مشارکت مردم در انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی نسبت به دوره قبل، چند درصد کمتر باشد. درصد بیشتر مشارکت اگرچه اهمیت قابل توجهی دارد ولی نوسان در میزان مشارکت نیز طبیعی است و عوامل متعددی می‌تواند در افزایش یا کاهش مشارکت نقش داشته باشد که طی 41 سال گذشته و در جریان برگزاری 10 دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی شاهد این نوسانات بوده‌ایم. و اما، دشمنان بیرونی و برخی از دنباله‌های داخلی آنها اصرار دارند این کاهش چند درصدی مشارکت را به حساب نا‌امیدی مردم از انقلاب و نظام بنویسند که باید گفت؛

2-طی چند سال اخیر (از انتخابات دوره دهم مجلس در سال 1394‎ تاکنون) شاهد رخدادهای فراوانی بوده‌ایم که از آن میان چند رخداد از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و نقش تعیین‌کننده و مثال‌زدنی داشته‌اند.  مردم، سردار سلیمانی را فدایی اسلام و انقلاب می‌دانستند و از راه و روش و خصوصیات آن شهید بزرگوار با خبر بودند. حضور چند ده میلیونی و بی‌نظیر مردم از همه اقشار اجتماعی در تشییع پیکر پاک و مطهر سردار و مراسم یادبود آن عزیز، بدون کمترین تردید و شائبه‌ای نه فقط از اعتقاد قلبی، بلکه از دلباختگی مردم به اسلام و انقلاب و نظام و مقاومت و... حکایت می‌کرد. از این روی، بی‌آنکه پای شعار و اغراق در میان باشد به جرأت و با اطمینانی بدون کمترین خدشه، می‌توان نتیجه گرفت که مردم به اسلام و انقلاب و نظام وفادار بوده و هستند. بنابراین نسبت دادن کاهش چند‌درصدی مشارکت به ناامیدی مردم از اسلام و انقلاب و نظام علاوه‌بر آنکه یک دروغ شاخدار است، اهانت به توده‌های چند ده میلیونی مردم نیز هست. آیا می‌تواند غیر از این باشد؟! اکنون سؤال این است که اگر ناامیدی مردم از نظام! علت کاهش چند درصدی مشارکت نبوده است، پس این کاهش چه علتی داشته است؟!

3-نیم نگاهی به عملکرد دولت مدعی اصلاحات و تدبیر بیندازید.غیر از تحمیل ده‌ها و حتی صدها مشکل به مردم و کشاندن معیشت ملت به مرزفلج شدن چه دستاورد قابل‌توجهی داشته است؟! گرانی لجام گسیخته کالا و خدمات به‌گونه‌ای که همه روزه شاهد افزایش نجومی و سرسام‌آور آن بوده‌اند، تورم بالای 43 درصد، تعطیلی ده‌ها کارخانه بزرگ و صدها مرکز تولید، افزایش 106 درصدی قیمت مسکن فقط طی یک سال، افزایش نقدینگی از 470 هزار میلیارد تومان -هنگام تحویل دولت- به 2هزار هزار میلیارد تومان، افزایش نرخ بیکاری و اضافه شدن انبوهی از جوانان جویای کار به خیل بیکاران، فساد اقتصادی هزاران میلیارد تومانی و نه فقط بی‌توجهی دولت به آن بلکه در مواردی حمایت از مفسدان، کاهش غیر‌قابل تصور ارزش پول ملی، افزایش قیمت دلار از 3200 تومان به 14 هزار تومان، برباد دادن تاسیسات هسته‌ای و خروج شماری از دانشمندان هسته‌ای از کشور، هزینه کردن امکانات و ظرفیت‌های 6 ساله کشور در مذاکرات هسته‌ای با هدف اعلام شده لغو تحریم‌ها که نه فقط هیچ دستاوردی نداشت بلکه فاجعه برجام را به ملت و نظام تحمیل کرد، و ده‌ها تحریم دیگر نیز به بار آورد، درپیش گرفتن دیپلماسی التماسی و بازی با حیثیت ملی در عرصه بین‌المللی، دهن‌کجی به مردم با پرداخت حقوق‌های نجومی به نورچشمی‌ها و ذخیره نظام! نامیدن آنها و... باعث دلسردی مردم و پاشیدن بذر نا‌امیدی در میان آنها نبوده است؟!

4-بی‌توجهی دولت به نقد خیر‌خواهانه و مستند دلسوزان نظام و سرازیر کردن انواع ناسزا‌ها و تهمت‌ها به آنان نظیر «بی‌سواد، بی‌شناسنامه، مزدور، کاسب‌تحریم‌، کودک‌صفت، حسود، بزدل، ترسو، جیب‌بر، بی‌قانون، مستضعف‌‌فکری، بیکار، متوهم، غوطه‌ور در فساد، سوءاستفاده‌گر، خرابکار، عقب‌مانده، تازه به دوران رسیده، عصر‌حجری، هوچی‌باز، منفی‌باف، یأس‌آفرین، ناشکر، باید به جهنم بروند»! و... اخیرا انقلابیون نفهم!، یک مشت لات!... و ده‌ها نمونه دیگر که فقط شرم‌آور است.! و این همه در حالی است که تمامی پیش‌بینی‌های آنها به حقیقت پیوست ولی آقایان هنوز هم دنبال آب و صابون برای منتقدان هستند که صورت خود را بشویند! به این فهرست باید ‌ صدها وعده بر زمین مانده و خلاف‌گویی‌های آشکار را نیز اضافه کرد و از حضرات پرسید آیا جایی برای امیدواری مردم باقی گذاشته‌اید؟!

5-رئیس‌جمهور محترم کشورمان که خود 10 بار، با رای مردم و در همین ساز و کار انتخاباتی به مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان راه یافته است، طی چند هفته نزدیک به انتخابات از انتخابات مهندسی شده و انتصابات به جای انتخابات سخن گفت! و -انشاءالله- بی‌آنکه متوجه باشد، به عملیات روانی دشمنان علیه انتخابات مجلس یازدهم دامن زد! آیا این اقدام ایشان را نمی‌توان در کاهش چند‌درصدی مشارکت موثر دانست؟!

6-مجلس با حضور اکثریت مدعیان اصلاحات که حامیان سینه‌چاک دولت بوده‌اند اگرچه برخی از اقدامات شایسته و مفید نیز داشته است ولی در مجموع نه فقط خروجی قابل قبولی نداشته است بلکه با حمایت‌های بی‌چون و چرا از اقدامات خسارت‌آفرین دولت و رها کردن وظیفه نظارتی و تقنینی خود آسیب‌های بعضاً غیر‌قابل جبرانی هم به مردم تحمیل کرده است. تصویب برجام فاجعه‌بار آنهم بی‌اعتنا به ده‌ها روز بررسی دقیق و کارشناسانه کمیسیون ویژه با مدیریت برادر کارشناس و متعهدمان آقای دکتر زاکانی که بعدها معلوم شد بسیاری از انتقادات آن کمیسیون بجا بوده است، ظاهر‌شدن برخی از نمایندگان در نقش وکیل‌الدوله و بی‌توجه به سوگندی که برای حمایت از نظام و مردم یاد کرده بودند، که به عنوان یک نمونه -و فقط یک نمونه- می‌توان از استیضاح وزرای ناکارآمد از سوی نمایندگان متعهد و باز‌گرداندن آنها به پست وزارت با لابی‌های وکیل‌الدوله‌ها یاد کرد! ماجرای استیضاح وزیر مسکن سابق یکی از آن نمونه‌هاست! ایشان بعد از آنکه به میل خود -و نه وظیفه‌شناسی مجلس دهم- کنار رفت، با صراحت گفت افتخارم آن است که یک مسکن هم نساختم! و نمایندگان مدعی‌اصلاحات و تدبیر! نه برای تائید قبلی او توجیهی داشتند و نه به روی خود آوردند که با این بینش و منش چرا چند سال وزیر مسکن! بوده است؟! آیا تعجب‌آور است که عملکرد اکثریت مجلس کنونی باعث دلزدگی مردم و کاهش چند درصدی مشارکت آنان شده باشد؟!

7-در جریان بررسی صلاحیت نمایندگان کنونی مجلس، معلوم شد که 75 تن از آنها به علت آلودگی به فساد اقتصادی رد صلاحیت شده‌اند. یعنی 25 درصد از 290 نماینده مجلس. به آسانی می‌توان حدس زد که این 75 نماینده می‌توانسته‌اند چه نقش مخربی در مواضع و عملکرد مجلس کنونی داشته باشند؟! این وضعیت پلشت نمی‌تواند در کاهش میزان مشارکت موثر بوده باشد؟!

8-دقیقاً 48 ساعت مانده به روز رای‌گیری به ناگاه برخی از مقامات مسئول درباره خطر شیوع ویروس کرونا سخن می‌گویند! و روزنامه‌های زنجیره‌ای و رسانه‌های بیرونی وابسته به دشمن که گویی منتظر صدور فرمان بوده‌اند،به جوسنگین و بزرگنمایی شده‌ای پیرامون خطر هولناک این ویروس دامن می‌زنند و ترجیع‌بند همه این فضا‌سازی‌ها به این نقطه ختم می‌شود که حضور مردم در پای صندوق‌های رای خطر ابتلای آنان به ویروس کرونا را در پی دارد!... آیا این فضا‌سازی کاذب بی‌حساب بوده است؟!

9-حالا کلاه خود را قاضی کنیم. حضور توده‌های چند ده میلیونی در شهادت سردار بزرگوارمان حاج قاسم سلیمانی به وضوح از اعتقاد راسخ مردم به اسلام و انقلاب و نظام که از ویژگی‌های بارز سردار سلیمانی بوده است خبر می‌دهد، بنابراین کاهش چند در‌صدی مشارکت اگرچه بسیار طبیعی و متداول است ولی چنانچه بخشی از آن را ناشی از دلسردی برخی از مردم بدانیم، با توجه به موارد یاد شده، این دلسردی! برخلاف اصرار دشمنان بیرونی و دنباله‌های داخلی آنها، از عملکرد ناهنجار، شماری از دولتیان و برخی از مجلس‌نشینان کنونی ریشه می‌گیرد که ترکیب مجلس آینده باطل‌السحر آن است./1360/

منبع: کیهان
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
محمد مهدی اسلامی (نام مستعار)
Iran, Islamic Republic of
۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۳
بیاریم رو بدانش چون بزرگان . بیاموزیم تعلیمان قرآن . چرا بایکدگر باید بجنگیم ؟ برای حل مشکلها بلنگیم ؟ چرا باید زنیم ساز جدائی ؟ نباشد این روش راه خدائی . بگیریم دست یکدیگر بقوت . شویم پاسدار از عهد اخوت . بدست خود نسازیم راه بندان . نگردانیم دشمن شاد و خندان .
1
0
محمد مهدی اسلامی(نام مستعار)
Iran, Islamic Republic of
۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۹
شخص محترمی مطلب فوق را خوانده و فرموده بود کاش 4 سال پیش هم اینجور ژست اخلاقی می گرفتید .سپس بنده در جواب نوشتم عزیزم: بفرمائید اشکال سخن را . بریزم دور اباطیل کهن را . تشکر می کنم از لطفتان بس . اگر چه دور هستیدم ز دسترس . ضمنا ماهی را هر وقت از آب بگیرند تازه است . ااگر سخن اشکالی و ایرادی دارد لطفا تذکر دهید با اشتیاق
می پذیرم و اگر درست است با بزرگواری قبول بفرمائید . انشاءالله موفق باشید .
1
0
ناشناس
|
۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۵
برادر عزیز
درباره کرونا شعری نسرودید؟
محمد مهدی اسلامی (نام مستعار)
Iran, Islamic Republic of
۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۱
با سلام واحترام خدمت سرکار عالی برادر خوبم عرض میکنم که یک مطلب ناقصی در مورد کرونا نوشته ام که عزیزان خوب و بزرگوار ما ندر یکی از صفحات همین و ب سایت شریف منتشر کرده اند که جا دارد در همینجا باز هم از محبت های بسیاری که همواره به این حقیر مبذول داشته اند تشکر کنم که حقیقتا بند نوازی میکنند و نوشته های این بنده ناچیز را منتشر میکنند .
حقیقتا از این همه بزرگواریشان شرمنده ام که قطعا بیش از هرکسی اوقات شریفشان را صرف کار این بنده ی حقیر میکنند .
اینک نیز برایاحترام به حضرتعالی یکبار دیگر دیگر همان را در اینجا می آورم و امید وارم که از دعای خیرتان فرموشم نفرمائید: هیچ فکر کرده اید که چرا کرونا به عربستان سعودی وارد نشده است ؟.میدانید چرا ؟ چون که آل سعود به ارباب شیر میدهد کرونا هم می ترسد که ّ به آنجا قدم بگذارد .پس هر کشوری که از فرمان ارباب غربی اطاعت کند هیچ ویروسی و میکروبی جرات نمیکند به آن کشور وارد شود!! اگر شیر سالم بنوشید مدام . نگردد مریض از شما هیچکدام . خصوصا کرونا که از چین بود . عبورش سریع تر ز ماشین بود . گذر میکند از همه مرز ها . ز خوفش کنند مردمان لرزها . ولیکن نبینی که آل سعود . نکرده ز مرزش کرونا ورود . دلیلش همان است که دادند شیر . به ارباب ز پستان بموقع نه دیر . هر آن کس که تسلیم ارباب شود . کرونا ز تر سش چو آهو دود .
0
0
محمد مهدی اسلامی (نام مستعار)
Iran, Islamic Republic of
۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۲
از انرژی می پرسیم که پس چرا از انرژی درمانگرانش هیچ خبری نیست که مبتلایان به بیماری کرونا را با کمک گرفتن از تعالیم مرتاضان هندی درمان کنند؟ انرژی کجا رفته درمانگرت ؟ چرا کرده ای باز وی از سرت؟ تو قادر به درمان نه ای یا که او . نبرده است ز درمان درد هیچ بو؟ اگر قادر است او بدرمان درد. کدامین کرونائی در مان کرد؟
0
0
نمحمد مهدی اسلامی (نام مستعار)
Iran, Islamic Republic of
۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۴
سخنان رهبری چه تکراری باشد و چه نباشد تماما برای هدایت و رهبری جامعه ی بزرگ ملت شریف ایران لازم است . ما که نباید تحت تاثیر هو چیگری ها و یاوه بافی های دشمنان اسلام باشیم . اگر اینگونه بودیم که هر گز حتی برای یک مدت کوتاه نیز دوام نمیآوردیم . کی و چه وقت دشمنان اسلام و پیروان اندک داخلی آنان لب از بیهوده گوئی بسته بوده اند ؟ اما کی و چه کسانی از مؤمنین به آن مطالب پوشالین گوش کرده اند؟ و گوش خواهند کرد؟ مگر در زمان رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم مشرکین حتی نستب به آن بزرگوار یاوه نمی با فتند ؟ اگر انسانهای مؤمن به آن لا طائلات گوش میکردند که اسلام نمی توانست از اقصی نقاط عالم سر در آورد . حق همیشه پیروز است و باطل ذاهق . اما اگر تکراری هم در کار باشد تکرارهای حکیمانه است و لازمه ی حیات و بقاء زندگی بشر . آیا عاقلانه است به کسانی که در اقدام به تمام کار ها از ریز و درشت بسم الله الرحمن الرحیم را بر زبان یا قلم می آورند گفته شود یکبار که در یکجا بسم الله گفتی کافی است؟ آیا صحیح است به مؤمنین گفته شود یکبار که قرآن را خواندی بس است ؟ البته جناب آقای مهدی محمدی کار پسندیده ای کرده و به این مقوله پرداخته است چون دهان یاوه گویان را که برای اغفال برخی تلاش میکنند باید فرهیختگان بروش های مناسب و با کلام گویا و مستدل ببندند گرچه شیطان صفتان نفهمند یا نخواهند که بفهمند .ان المؤمن اشد من الحدید . و نیز الیوم یئس الذین کفروا .
0
0
محمد مهدی اسلامی (نام مستعار)
Iran, Islamic Republic of
۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۹
شاید این که در ایجا می آورم ظاهرا چندان تناسبی با مطالب فوق نداشته باشد . اما اگر دقیق بشویم متوجه میشویم که یاوه بافی ها در دشمنی با اسلام و انقلاب شکوهمند اسلامی از ناحیه ی استکبار جهانی برآمده و از حلقوم گوساله های سامری داخلی خارج میشود که بنده دو مورد از آن نوکران خارجی رمن و تو و بی بی سی . افتاده اند به پیسی . بس که خبیث و پستند . نوکر دشمن هستند . با مفسدان همدستند . کمر به پستی بستند . با هرزگان نشستند . رکورد آن شکستند . با این همه رذالت . نمی کشند خجالت .ا ذکر کرده ام چون بقیه هم مانند آنها هستند .
0
0
محمد مهدی اسلامی (نام مستعار)
Iran, Islamic Republic of
۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۹
شاید این که در ایجا می آورم ظاهرا چندان تناسبی با مطالب فوق نداشته باشد . اما اگر دقیق بشویم متوجه میشویم که یاوه بافی ها در دشمنی با اسلام و انقلاب شکوهمند اسلامی از ناحیه ی استکبار جهانی برآمده و از حلقوم گوساله های سامری داخلی خارج میشود که بنده دو مورد از آن نوکران خارجی رمن و تو و بی بی سی . افتاده اند به پیسی . بس که خبیث و پستند . نوکر دشمن هستند . با مفسدان همدستند . کمر به پستی بستند . با هرزگان نشستند . رکورد آن شکستند . با این همه رذالت . نمی کشند خجالت .ا ذکر کرده ام چون بقیه هم مانند آنها هستند .
0
0