ارزیابی «کفایت الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت» در مجمع تشخیص مصلحت نظام
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری رسا، کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه مجمع به بررسی میزان کفایت الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت پرداخت که نتایج آن در جلسه کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی مجمع به ریاست جناب آقای ولایتی، ارائه شد.
مقام معظم رهبری در تاریخ 22مهرماه 1397 فراخوانی را برای اصلاح و تکمیل سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ارائه نمودند. این فراخوان 6 مخاطب دارد و در آن مجمع تشخیص مصلحت نظام ، مجلس شورای اسلامی، دولت، شوراهای عالی امنیت ملی، انقلاب فرهنگی و فضای مجازی، دانشگاهها، حوزههای علمیه و صاحبنظران و مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مخاطب قرار گرفته اند.
مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان نخستین مخاطب فراخوان رهبر انقلاب، چنین موظف شده است: «مجمع تشخیص مصلحت نظام سند پیوست را به عنوان چارچوب بالادستی سیاستهای کلی مورد ملاحظه قرار دهد و پیشنهادهای تکمیلی برای حصول اطمینان از کفایت آن را در جایگاه یادشده ارائه کند و پس از ابلاغ نسخه نهایی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، سیاستهای کلی نظام را برای انطباق با الگو بازنگری نماید.»
در همین راستا کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه مجمع با بررسی کارشناسی سند الگو و همچنین شناسایی و تعامل با مجموعهها و صاحبنظرانی که در زمینه ارتقاء الگو فعالیت داشتهاند، به بررسی میزان کفایت الگو بعنوان چارچوب بالادستی سیاستهای کلی پرداخت که نتایج آن در جلسه کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی مجمع چهارشنبه 20 آذر 1398 به ریاست جناب آقای دکتر ولایتی، ارائه شد.
در این جلسه که با حضور رییس و معاونین مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت برگزار شد، نخست گزارش تهیه شده در کمیسیون دبیرخانه در خصوص ارزیابی کفایت الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ارائه گردید. در این گزارش 13 نقد و پیشنهاد در خصوص کلیات سند، 3 نقد و پیشنهاد در مورد موضوعات علم و فناوری، 2 نقد و پیشنهاد در مورد موضوعات فرهنگی و 4 نقد و پیشنهاد در مورد موضوعات اجتماعی مطرح شد.
پس از ارائه این گزارش، رییس و معاونان مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، ضمن بیان پاسخهایی در مورد انتقادات، از پیشنهادات مطرح شده در گزارش استقبال نمودند. پس از انجام مباحثات مذکور، جناب آقای ولایتی، رییس کمیسیون و جناب آقای مظفر، دبیر کمیسیون، به جمع بندی مباحث مطرح شده به عنوان مصوبات کمیسیون پرداختند./998/